Zangeres gezocht voor een nieuwe band | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 13 juni 2022

Zangeres gezocht voor een nieuwe band

Bij Swinging.nl gaan we in het najaar van start met een nieuw project: we gaan een nieuwe band starten! Voor deze nieuw op te starten band wordt op dit moment hard naar een gezellige en getalenteerde allround zangeres gezocht tussen de 25 en 35 jaar. Meer weten? Je leest het hieronder.

Ben jij de allround zangeres die we zoeken?

Als zangeres bij Swinging.nl doe je er alles aan om van ieder optreden een onvergetelijk feest te maken. Als zangeres van deze nieuw op te richten band treed je wekelijks op diverse feesten en gelegenheden op. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een huwelijksfeest zijn, op bedrijfsfeesten, evenementen en zelfs op festivals. Om van ieder optreden een spectaculair succes te maken zoek je de interactie met het publiek op. Als allround zangeres kun je je karakter inzetten om een bepaalde sfeer mee te geven aan het publiek. Kortom, ben je regelmatig beschikbaar om op te treden tegen goede gages en ben je niet bang om te zingen voor (grote) gezelschappen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Met ruim twintig jaar ervaring is Swinging.nl een begrip in de entertainmentindustrie. We verzorgen het entertainment op diverse evenementen, met oog voor kwaliteit. Ons artiestenaanbod bestaat enkel uit zeer getalenteerde artiesten. Daarnaast is het ook mogelijk om geluid- en lichtapparatuur, casinotafels, acts en nog veel meer feest entertainment te boeken op onze website. We bieden een volledige service aan binnen elke prijsklasse.

Selectieprocedure

Is je interesse gewekt en kan je je vinden in bovenstaande criteria? Aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via stephan@swinging.nl of telefonisch via 010 – 281 86 33. De kans is groot dat we je opvolgend zullen vragen om een video in te sturen. Zodoende kunnen wij een eerste selectie maken en zal er opvolgend (na de zomerperiode) een auditie plaatsvinden voor de daartoe uitgenodigde zangeressen.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen