Een band die speelt op een zomer themafeest

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 9 juni 2023

8x de beste artiesten voor jouw zomer themafeest

Zet die barbecue maar aan, zorg voor voldoende zonnebrand en zet die koude drankjes maar klaar: de zomer is hier! Om het ultieme zomer themafeest te organiseren, presenteren wij hieronder enkele artiesten die perfect passen bij dit thema.

Coverband – Miami Vibes

Miami Vibes | Swinging.nlMet de aanwezigheid van stralend witte stranden en het zwoele zomerweer, brengt Miami zijn bijnaam eer aan als ‘the Sunshine State’. De zeskoppige coverband Miami Vibes weet als geen ander hoe ze deze sfeer kunnen overbrengen in hun muziek. Bereid je voor op een avond vol Latin hits en swingende heupen!

Lees meer over Miami Vibes

Coverband – COOL!

COOL! | Swinging.nlDeze compacte band bestaat uit slechts 4 personen, waardoor ze zeer mobiel zijn en gemakkelijk kunnen optreden op evenementen als strandfeesten. Ook als je een tuinfeest organiseert, waarbij de ruimte vaak beperkt is, is COOL! de perfecte coverband om ervoor te zorgen dat jouw feest dansbaar blijft.

BLees meer over COOL!

One man band – Tropical Surprise

Tropical Surprise | Swinging.nlZoals de naam al doet vermoeden, zal deze one man band je verrassen met een tropisch repertoire. Van merengue en reggae tot Nederpop en Jazz, alles is mogelijk! Deze act sluit dan ook naadloos aan bij ieder tuinfeest, barbecue of strandfeest.

Lees meer over Tropical Surprise

Spaanse gitarist – Don Carlos

Spaanse gitarist Don Carlos | Swinging.nlHet zonnige repertoire van de Spaanse gitarist Don Carlos zorgt voor de ultieme zomerse sfeer op elk evenement. Tijdens zijn akoestische optredens wandelt hij tussen de gasten door om ze te vermaken.

Lees meer over deze Spaanse gitarist

Zanger gitarist – Son

Zanger gitarist Son | Swinging.nlOok zanger en gitarist Sonny Griffin weet hoe hij voor de perfecte sfeermuziek kan zorgen op jouw zomer themafeest. Met zijn warme stem en uitgebreide repertoire zorgt hij voor een grandioos optreden in elke setting.

Lees meer over zanger gitarist Son

DJ en sax – Lounged

Lounged | Swinging.nlAls je op zoek bent naar de ultieme beachclub-sound voor jouw feest, dan is Lounged de act die je moet boeken. De heerlijke beats van de DJ gecombineerd met de sprankelende klanken van de saxofonist zorgen voor de perfecte achtergrondmuziek met een fris tintje.

Lees meer over Lounged

Duo – Duplex

Duplex | Swinging.nlOf je nu op zoek bent naar ontspannen achtergrondmuziek of juist muziek die iedereen aan het dansen krijgt, het muzikale duo Duplex, bestaande uit Laurens (piano) en Steffan (saxofoon), regelt het voor je!

Lees meer over Duplex

Duo – The Acoustic Marbles

The Acoustic Marbles | Swinging.nlHet ultieme laid back duo voor een ontspannen zomeravond. Het gitaarspel van Manuel en de prachtige stem van Marleen zorgen voor de perfect muziek bij iedere zwoele zomeravond.

Lees meer over The Acoustic Marbles

Ander entertainment voor op jouw zomer themafeest

Naast muzikale acts kun je bij ons ook terecht voor ander entertainment, zoals heerlijke zomerse bars. Neem gerust contact met ons op en dan denken we graag met je mee om jouw zomerthema-feest zo compleet mogelijk te maken!

Stel je eigen DJ show samen