Golden Duo boeken Tim & Robbert | Akoestisch entertainment | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 12 mei 2021

Akoestisch Entertainment

Akoestisch entertainment waar je echt van kan genieten!

Tijdens het warme weer is er niks gezelliger dan met leuke mensen iets te drinken en te genieten van heerlijke akoestische muziek. Op Swinging.nl hebben wij zorgvuldig ons akoestisch assortiment samengesteld. Hieronder staat een kleine greep uit ons assortiment.

Top zangduo Tim & Robbert

Golden Duo boeken Tim & Robbert | Akoestisch entertainment | Swinging.nlVoor ieder wat wils’ is het motto van Tim & Robbert. De allergrootste hits worden gespeeld maar altijd verwerkt in hun eigen jasje. Dit duo is volledig op elkaar ingespeeld en weet daardoor de perfecte sfeer en emotie over te brengen op het publiek. Ze zijn perfect inzetbaar tijdens een trouwceremonie, maar ook heel geschikt voor tijdens een borrel of informeel diner. Om er een beetje gevoel bij te hebben, staat hier een video. Voor meer informatie over dit zangduo, klik hier.

Zanger Khalil

Zanger Khalil | Akoestisch Entertainment | Swinging.nlKhalil is een fantastische zanger. Khalil wordt meestal geboekt voor tijdens de trouwceremonie en/of tijdens de borrel. Khalil heeft een uitgebreid repertoire waaruit je zelf je favoriete nummers kan kiezen. Khalil is breed inzetbaar doordat hij zichzelf begeleidt met zijn gitaar. Khalil was ook een keer te zien bij RTL Late Night. De video van dit bijzondere optreden kun je hier zien. Voor meer informatie over Khalil, klik hier.

JIVE!

JIVE! | Akoestisch Entertainment | Swinging.nlJIVE! is een super gezellige band die heerlijke swingende muziek speelt. Geheel naar jouw wens kunnen zij zowel pop als jazzmuziek spelen. Doordat zij een eigen draai geven aan hun optreden ontstaat er een super gezellige en unieke act. JIVE! maakt zichzelf uniek door het spelen van fantastische jazz nummers van de jaren ’20 en ’30, gecombineerd met het spelen van recente popnummers die zij zelf in een swingend jasje gestoken hebben. Krijg een indruk van JIVE! door hier de video te bekijken. Voor meer informatie over JIVE!, klik hier.

Stel je eigen borrel samen met akoestisch entertainment

Wat hier boven staat is slechts een greep uit ons akoestisch assortiment. Je kan je eigen borrel volledig naar eigen wens samenstellen. Met bijvoorbeeld alleen een zanger of zangeres of met een volledige band. Heb je hulp nodig? Bel ons dan gerust op via 010 – 281 86 33, dan zoeken we samen naar datgene wat het beste bij je past.

Stel je eigen DJ show samen