Piano entertainment boeken via Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 29 mei 2024

Boek een pianoshow voor een intieme avond, feestelijke partij en meer via Swinging.nl!

Klassieke muziek, swingende jazz, harde rock of bekende popmuziek hebben in de meeste gevallen wat met elkaar gemeen; doorgaans is de piano een niet te missen instrument! Denk maar eens aan ‘The Scientist’ van Coldplay of natuurlijk ‘Piano Man’ van Billy Joel, maar natuurlijk ook muziekstukken van Mozart of Beethoven. Een pianoshow is dan ook een hele geschikte act op ieder evenement, zowel voor achtergrondmuziek als feestelijke voorstelling. In deze blog maak je vast kennis met een aantal van onze talentvolle pianospelers en bijbehorend entertainment!

Verschillende acts op de piano

Binnen het assortiment van Swinging.nl kunt u een hoop talentvolle pianisten vinden. Wij stellen er vast een aantal aan je voor!

Barrie’s piano show

Barrie's piano show | Swinging.nlMet zijn brede repertoire én ervaring van ruim twintig jaar op zak, verzorgt Barrie de ideale act voor een ontspannen gelegenheid tot een groot festijn! Niet alleen de vingers zijn op muzikaal gebied ontwikkeld, want ook met zang maakt Barrie er een geweldige show van.

The Piano Men

The Piano Men | Swinging.nlMuziekgroep The Piano Men is in elke mogelijke formatie te huren. Of je nou op zoek bent naar een individuele pianospeler of juist een complete band. Door de veelzijdigheid van dit collectief muzikanten, is geen enkele muziekstijl te moeilijk! Hierdoor past The Piano Men perfect thuis op jouw themafeest.

Mike’s pianoshow

Mike’s pianoshow | Swinging.nlMet deze pianoshow krijg je niet alleen de talentvolle pianist Mike, maar ook nog eens een hele band met saxofonist, drummer en zanger! Met Mike’s pianoshow krijg je niet alleen een spetterend optreden, maar ook de zekerheid van een ware connectie met het publiek, dat zo veel mogelijk bij het optreden betrokken wordt. Tijdens de show is er zelfs nog voldoende ruimte voor verzoeknummers, waardoor alle bekendste meezing hits standaard langskomen.

Swinging Piano Bar

Swinging Piano Bar | Swinging.nlWil je echt uitpakken met een pianoshow? Dan heeft Swinging.nl iets heel bijzonders voor je, namelijk de Swinging Piano Bar! Dit is een lange piano, die tegelijkertijd dient als bar. Kruip met een barkruk aan de piano en geniet van de gezelligheid, lekkerste cocktails en natuurlijk mooie pianomuziek!

Pianoshow boeken via Swinging.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt om ook een pianoshow te boeken voor op jouw gelegenheid? Schroom dan niet om contact op te nemen met Swinging.nl, zodat alle mogelijkheden gemakkelijk besproken kunnen worden. Vul ons contactformulier in met al jouw speciale wensen, wij regelen de rest!

Stel je eigen DJ show samen