Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 juni 2020

Boek een premium DJ met meer dan 30% korting

Swinging.nl Summer Sale

Geef je een feest voor 1 oktober 2020? Kies uit verschillende premium DJ’s en profiteer van onze Summer Sale kortingen tot wel dertig procent! Alle prijzen zijn inclusief geluid, licht, DJ booth, DJ gear, microfoon voor speeches en inclusief reiskosten binnen de Randstad.


Allround premium DJ Peter Smit, van 750 voor 500 euro

DJ Peter Smit is een zeer goede, zeer communicatief vaardige DJ met een enthousiaste open uitstraling waarmee hij snel contact maakt met het publiek. Peter Smit is enorm allround: niets is hem te gek. Peter Smit gaat niets te ver om van elk feest een gigantisch succes te maken. Klik hier voor meer informatie over DJ Peter Smit. 


Allround premium DJ Peter, van 750 voor 500 euro

DJ boeken? Boek DJ Peter bij Swinging.nl
DJ Peter is een zeer ervaren allround DJ met een hele brede draaistijl. Het maakt werkelijk niet uit of hij draait het. DJ Peter doet nooit moeilijk en past zich eenvoudig aan elke omstandigheid aan. Klanten zijn altijd unaniem lovend over Peter. Zie ook de recensies. Klik hier voor meer informatie over DJ Peter. 


Mobiele allround premium DJ Johan, van 750 voor 500 euro

Tip: boek DJ Johan met zijn mobiele DJ kit. Ideaal voor bijvoorbeeld een BBQ of tuinfeest. DJ Johan is een zeer veelzijdige allround DJ. Hij is enorm klantvriendelijk, denkt graag mee en heeft een gigantische muzikale kennis. Hij kent vrijwel alle muziek van de jaren vijftig tot heden. DJ Johan maakt echt van elk feest een succes. Klik hier voor meer informatie.


Premium allround DJ Barry, van 750 voor 500 euro

DJ Barry is eigentijds, veelzijdig, vriendelijk en professioneel.  Barry is jong, enthousiast, technisch enorm bekwaam en inmiddels behoorlijk veel gevraagd op bruiloften, personeelsfeesten en andere gezellige gelegenheden. Klik hier voor meer informatie over DJ Barry. 

Premium allround DJ Andre, van 750 voor 500 euro

DJ Andre is een zeer ervaren alleskunner. Hij draait voor ieder wat wils. Andre is vrolijk, vriendelijk, communicatief vaardig en vooral een erg goede DJ. Klik hier voor meer informatie over DJ Andre. 

Premium allround DJ Keb

Keb is zonder twijfel de meest ervaren DJ die we kunnen aanbieden. Keb heeft een extreem grote repertoire kennis, is zeer klantvriendelijk en is erg goed in het remixen van classics in een modern jasje. Keb is in staat om werkelijk alle stijlen te draaien: dance/disco/apres ski/Hollandse hits/rock, het maakt echt niet uit. Klik hier voor meer informatie over DJ Keb.

Wil je nog meer gezelligheid? Boek er dan een fantastische saxofonist bij de DJ van je keuze.

Saxofonist Arjan

Saxofonist Arjan bij DJ & Sax

Saxofonist Arjan is een zeer zeer enthousiaste en vakkundige saxofonist die echt tot het gaatje gaat om er een top avond van te maken. Arjan is al jaren vaste saxofonist bij Swinging.nl en dat is niet voor niets! Klik hier voor meer informatie. 


Vrouwelijke saxofoniste Caro Saxo

Een fantastische saxofoniste. Nu tijdelijk ook te boeken met mini geluidsset en eigen beats. Je kunt dan Caro Saxo solo boeken met haar beats waar ze overheen improviseert. Klik hier voor meer informatie. 

Stel je eigen DJ show samen