Boek-Justin-Timberlake-voor-je-bruiloft | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 23 december 2016

Boek Justin Timberlake voor je bruiloft

Zodra je zegt dat je gaat trouwen of het b-woord in de mond neemt dan gaat de tikker tellen. Maar goed je hebt gespaard en wilt een echte uitsmijter op je feest. Niet van het kaliber Guus Meeuwis of Marco Borsato, nee je zoekt het internationaal!

De grootste namen in de muziek, zoals Sting, Rihanna, Elton John, Paul McCartney en Justin Timberlake, vragen altijd een slordige  $ 1.000.000 voor een optreden met hun band. Uiteraard zijn geluid, licht en de niet geringe hospitalityrider (de blauwe m&m’s) dan wel inbegrepen. Dus eigenlijk een koopje! Als je het snel zegt, is het niet veel.

Vaak mag je, net als in Nederland, een aanbod doen voor een artiest en kiezen ze zelf de beste/leukste/best betaalde gig uit.

Wacht met de hypotheek

Je kunt supersterren als Maroon 5 en Black Eyed Peas  al voor $ 400.000 boeken. Dus misschien toch maar even wachten met dat mooie nieuwe huis?

Hotel California

Is Hotel California jullie favoriete liedje? The Eagles komen al voor $ 750.000. Maar het geheel is meer dan de som der delen. Want voor Don Henley, Joe Walsh en Glenn Frey betaal je slechts een totaal van $ 550.000. Koopje dus.

Festival bruiloft

Jullie willen vast een festival bruiloft met Beyonce, Coldplay, The Rolling Stones, Rihanna, en Bruno Mars op het podium? Voor de spotprijs van $ 8 miljoen (per act $ 1- $ 1.5) heb je de beste line-up ever.

Mindere goden

Heb je tussen $ 750k – $ 999k, dan zul je genoegen moeten nemen met ‘mindere goden’ als Sting,  Muse, Adele, of Alicia Keys.

Kanye West

Heb je net $ 700k bij elkaar gespaard dan kan je feestje worden geopend door Dolly Parton (working 9 to 5) en ingekopt door Kanye West (wat heeft die man ook weer gezongen??)  maar Kim zal er dan niet bij zijn voor een meet & greet, zij is een stukje duurder dan manlief.

Een dure kus

Je wil je aanstaande verrassen met Seal’s “Kiss from a Rose”? Dat kost je slechts $ 250,000- $ 350,000. Misschien leuk om Seal te laten zingen tijdens de trouwceremonie op het moment dat jullie elkaar mogen kussen?

Look a Like

Voor minder dan $ 10.000, tja dan kun je het beste een look-a-like boeken. Want daar komt geen grootheid zijn bed voor uit. Of je boekt gewoon een supergave coverband bij Swinging.nl dan heb je alle classics op een rij vakkundig live gespeeld.

Stel je eigen DJ show samen