De leukste artiesten huren

Op zoek naar een website waar je gemakkelijk online artiesten kunt huren? Bijvoorbeeld een zanger, DJ, goochelaar of misschien zelfs een dansact? Dan zit je bij Swinging.nl goed! Via onze website huur je namelijk gemakkelijk al het entertainment voor ieder soort gelegenheid. Het maakt voor ons niet uit of het om een huwelijksfeest, verjaardag of een bedrijfsfeest gaat, want wij hebben altijd passende professionele artiesten in verschillende prijsklassen voor je beschikbaar. Bekijk daarom snel een greep uit ons actuele aanbod hieronder of klik hier voor een overzicht van onze bekende Nederlanders.

Voor iedereen de perfecte artiest!

Met de introductie van onze website hebben wij het huren van artiesten zo makkelijk mogelijk geprobeerd te maken. Dit begint al met de overzichtelijke presentatie van al onze artiesten. Met behulp van een handig filter kun je vervolgens een selectie maken die past bij jouw feest en bij jouw voorkeuren en daarna kun je op je gemak door de pagina’s van de geselecteerde artiesten bladeren. Op de pagina van iedere artiest vind je een beknopte presentatie van de betreffende artiest, inclusief een video en relevante informatie zoals de prijs en beschikbaarheid. Hier kun je ook gelijk een boeking of optie voor de artiest plaatsen.

Bij Swinging.nl vinden we het heel belangrijk dat jij het feest krijgt wat je voor ogen hebt. Daarom doen we er altijd alles aan om je te helpen bij het selecteren van passende artiesten. Zo ben je bijvoorbeeld ook welkom om een van onze demoavonden te bezoeken, om zo een aantal van onze artiesten live te kunnen ervaren. Daarnaast mag je gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verzorgen van entertainment weten we namelijk precies wat er allemaal mogelijk is.

Waarom artiesten huren via Swinging.nl?

Hoewel je op Swinging.nl alles gemakkelijk online kunt regelen, staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Afspraak is bij ons afspraak en daarom wordt voor iedere boeking een helder contract opgesteld. Op deze manier is vooraf altijd duidelijk wat er verwacht kan worden. Wij kennen alle artiesten op onze website bovendien persoonlijk en weten daardoor ook precies welke artiest bijvoorbeeld het meest geschikt is voor bepaalde bijzondere verzoeken.

Doordat wij al flink wat jaren actief zijn in de verhuur van artiesten, hebben we bovendien ook veel ervaring opgedaan met betrekking tot de organisatie van allerlei soorten feesten. Zo kennen we inmiddels de meeste feestlocaties in Nederland, waardoor we je bijvoorbeeld ook precies kunnen vertellen wat voor geluidsinstallatie er nodig is en de op- en afbouw gemakkelijk zelf kunnen regelen met de locatie. Op deze manier kunnen we je veel werk uit handen nemen.

Swinging.nl staat voor je klaar

Of je nu op zoek bent naar een zanger of een bandje voor een besloten feest of dat je meerdere topartiesten wilt huren voor een bedrijfsfeest of festival; Swinging.nl staat voor je klaar. Ook het geluid, licht, een podium of een heuse verlichte dansvloer regelen we, indien gewenst, binnen een handomdraai voor je. Hulp nodig bij jouw zoektocht naar de perfecte artiest? Neem dan contact op via e-mail, telefoon, onze website of WhatsApp. We geven je namelijk graag vrijblijvend advies!

Meer informatie? Advies? Inspiratie? We horen het graag. Neem contact op!

KIYOH RECENSIES

>Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.4 uit 10 op basis van 397 beoordelingen.


Duidelijke communicatie! Behulpzame tools via email en een zeer uitgebreid aanbod van artiesten!

9 / 10


Hoofddorp

Niks anders dan positief over swinging. Communicatie top!

10 / 10


Hasselt

Zeer professioneel, interactief en of voor detail.

10 / 10


Amersfoort

Altijd een snelle reactie, actieve updates per mail over se stand van zaken, goed bereikbaar

10 / 10


Zwolle

Goede duidelijke communicatie voorafgaand aan optreden. En ook meedenkend met keuze nummers

7 / 10


Den Haag

Wij hebben een top feest gehad op onze bruiloft dankzij Trots!

10 / 10


Rotterdam

Alles was perfect geregeld

10 / 10


Dordrecht

Geweldig feest, mooie apparatuur en goede communicatie. Martijn denkt goed mee tijdens de voorbereiding van het feest en reageert snel op...

9 / 10


Nieuwegein

De boeking verliep prettig en snel! Had ik daarna nog vragen dan waren die snel en helder beantwoord!

10 / 10


Hoogvliet

Het is een bedrijf wat snel kan reageren, ook al is het feest 1,5 week later. Ook via Whatsapp contact mogelijk, dat is wel heel erg fijn....

10 / 10