Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 8 november 2023

De leukste acts voor op jouw bedrijfsfeest

Op zoek naar een leuke act om jouw gasten te entertainen tijdens het bedrijfsfeest? Bij Swinging.nl zijn er talloze acts om jouw gasten mee te vermaken. Of je nu een act wil waarbij jouw gasten omver worden geblazen door de trucs van een goochelaar, een acrobatisch optreden of een muzikale act, er is voor ieder wat wils! Wil jij van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijk herinnering maken? Wij geven jou graag een aantal ideeën die je hierbij kunnen helpen.

Goochelaar op jouw bedrijfsfeest?

Een goochelaar op je bedrijfsfeest is vermaak voor zowel jong als oud. Met de spectaculaire illusies en trucs zal hij of zij jouw gasten van de ene tot de andere verbazing laten vallen. Een spannende goochel act op het bedrijfsfeest zal zorgen voor een fantastische herinnering waar iedereen het na het feest nog vaak over heeft. Hieronder geven wij een aantal suggesties die jouw gasten zeker zullen vermaken:

Goochelaar Robin Matrix – Laat jouw gasten beetnemen door Robin Matrix. Hij verbaast jouw gasten met zijn bijzondere verdwijn- en goocheltrucs.
Mindleader Joe – Ontdek met mindleader Joe een wereld vol magie en verwondering. Laat de gedachten van jouw gasten lezen en verbaas hen met paranormale fenomenen, zoals telepathie.
Waarzegster Loretta – Leg de toekomt van jouw gasten in de handen van waarzegster Loretta. Zij zal doormiddel van bijvoorbeeld tarotkaarten en astrologie voorspellen wat de toekomst voor hen in petto heeft!

Adembenemende acrobatische acts

Een acrobatische act steelt echt de show op het bedrijfsfeest. Deze sensationele act vol elegante bewegingen is een bijzondere toevoeging aan het bedrijfsfeest. Onderstaand geven wij een aantal ideeën voor acrobatische acts die jouw gasten prachtig zullen vinden:

Touw act – Blaas je gasten omver met een spannende touw act. Tijdens deze act voert de acrobate verschillende poses uit aan een touw van maar liefst 8 meter! Deze show is met name ideaal als openingsact of intermezzo tussendoor.
Trapeze act – Ook deze act zal de nodige indruk achterlaten bij jouw gasten! De combinatie tussen acrobatiek, dans en muziek maakt dit een ideale act voor op bedrijfsfeestjes.
Out of the box act – Bij de out of the box act voert de acrobate verschillende trucs uit op of rond de box. Met deze act staat het publiek van begin tot einde versteld van de verschillende kunstjes.

Breng iedereen in de stemming met een dans act

Wil jij de perfecte manier vinden om jouw gasten echt in de feeststemming te brengen? Dan is een dans act wat je zoekt! Deze acts prikkelen jouw publiek met hun vrolijke dance moves en is een kers op de taart voor elk bedrijfsfeest. Hieronder geven wij jou een aantal tips voor dans groepen die jouw gasten zeker op de dansvloer krijgen:

Showdansers – Met onze showdansers is het feest pas echt compleet. De showdansers verwelkomen de gasten volledig in thema, waarna een betoverend dans optreden gegeven wordt. Na de dans show nemen ze uitgebreid de tijd om foto’s te nemen van de gasten en tot slot wordt ook een leuke dans workshop georganiseerd.
The Danceswings – Deze break-dance groep zal een adembenemende dansshow neerzetten voor jouw gasten. Dat kan volledig in het thema van jouw feest! Wil jij ook graag een break-dance workshop geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!
Chinese Drakendans – Heb jij een Chinees themafeest? Verras dan jouw gasten met een Chinese volksdans. Gedurende een vijf tot vijftiental minuten wordt een spetterend optreden gegeven door onze dansers in drakenkostuum.

Muziek act op jouw feest

Goede muziek is onmisbaar op elk feest, daarom is het zeker een aanrader om jouw gasten te voorzien van een goede muzikale act op het bedrijfsfeest. Bij Swinging.nl hebben wij verschillende artiesten van uiteenlopende genres die jouw gasten aan het dansen zullen brengen. Onderstaand geven wij verschillende ideeën:

Swinging Piano Bar – Bij deze unieke act zitten de gasten rondom de piano waar de pianist verzoeknummers speelt en zingt. Tevens is er een barman die de gasten vanaf de piano voorziet van lekkere cocktails.
Music by choice – Ook deze act is erg persoonlijk en intiem. Gedurende een dertigtal minuten nemen de drie artiesten jouw gasten mee door de muzikale menukaart. Alle nummers worden life aan tafel gezongen.
Steve the Bagpipeplayer – Steve zal zorgen voor een onvergetelijk optreden met zijn vrolijke doedelzak muziek.

Meer acts voor op het bedrijfsfeest

Naast alle bovenstaande acts kun je voor nog veel meer acts op je bedrijfsfeest bij Swinging.nl terecht, zoals sneltekenares Jill of een Elvis Presley Tribute. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Swinging.nl. Wij helpen graag met je mee!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen