Een bedrijfsevenement organiseren doe je zo! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 26 juli 2021

Een bedrijfsevenement organiseren doe je zo!

Er is altijd wel een reden om een bedrijfsfeest te organiseren. Het kan een jaarlijkse traditie zijn, maar ook een jubileum of het behalen van een belangrijke deadline vragen om een feestje. Wat je reden ook is, Swinging.nl helpt je graag! Een bedrijfsevenement organiseren kan in alle soorten en maten. Wellicht ben je door de huidige omstandigheden verplicht om het iets minder groots te organiseren als je had gewild, maar dat betekent niet dat dit ten koste van het feest mag gaan. Met de tips in dit bericht kan je alsnog een onvergetelijk en origineel bedrijfsevenement organiseren!

Een themafeest voor de ideale sfeer

Het voordeel van een themafeest is dat je al direct vanaf de uitnodiging de sfeer van het feest bepaalt. Kies je bijvoorbeeld voor een Back to the eighties themafeest? Dan kan je een uitnodiging maken in de meest felle neon kleuren en daarbij kan je een set beenwarmers toevoegen voor de gasten om te dragen. Natuurlijk zijn er nog veel meer themafeesten om uit te kiezen. Zo kun je onder andere kiezen voor een Ik Hou van Holland themafeest, waarbij je gasten worden verwelkomd door Hollandse kaasmeisjes en de rest van de avond zal worden gevuld met oer-Hollandse activiteiten. Liever iets zomers? Dan is een Cubaans themafeest de ideale optie! Geniet van de Cubaanse aankleding van de locatie, terwijl jij en je gasten deelnemen aan een workshop salsa dansen.

Boek leuke feest extra’s

Geen bedrijfsevenement is compleet zonder overheerlijke cocktails! Daarom kan je eenvoudig een cocktailbar boeken via onze website. Uiteraard kan je ook voor een BOB bar kiezen, zodat iedereen nog veilig naar huis kan rijden. Verras je gasten verder met een tekening van zichzelf, zet een suikerspinnenkraam neer of zet de krachten in van een waarzegster. Een verlichte dansvloer en een droogijsmachine maken het feest helemaal bijzonder. Bekijk alle extra’s voor je bedrijfsevenement op deze pagina.

Bedrijfsevenement organiseren via Swinging.nl

Heb je een onwijs leuk idee voor een origineel bedrijfsevenement, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust contact op met Swinging.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we van ieder bedrijfsevenement een groot succes moeten maken. Zo kunnen we je helpen bij het vinden van de ideale DJ of live band, maar ook delen we graag onze kennis met je over het organiseren van een bedrijfsevenement. Je kan ons bereiken door te bellen naar 010 – 281 86 33 of neem contact met ons op via het online contactformulier. Met het entertainment Swinging.nl zal je gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen