Nationale Weddingplanner dag 2020

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 3 april 2020

Een zoete dag met een bitter einde

Weddingplanners zijn altijd enorm druk met het perfect regelen van andermans bruiloft. Swinging.nl vond het daarom tijd om de 50 beste Weddingplanners van Nederland eens goed in het zonnetje te zetten. Op donderdag 12 maart organiseerden we de Nationale Weddingplannerdag: een zoete dag met een bitter einde.

50 beste weddingplanners van Nederland

50 top weddingplanners

In Nederland zijn er inmiddels enkele honderden weddingplanners actief. Op basis van het aantal gedane bruiloften, certificeren/diploma’s en algemene reputatie zijn de 50 beste weddingplanners van Nederland geselecteerd en uitgenodigd voor deze bijzondere dag.

Trouwceremonie tranen

Tijdens trouwceremonie een lach en een traan

Op de prachtige trouwlocatie Central Park te Voorburg werd een heuse trouwceremonie nagespeeld. Alhoewel het dus niet ging om een echt huwelijk, kon menig Weddingplanner een traantje niet onderdrukken. Het was ook moeilijk om het droog te houden bij prachtige klanken en mooie verhalen van Luizter. Na al deze emoties was het tijd om te genieten van een heerlijke lunch onder het genot van de warme muzikale klanten van zanger-gitarist Khalil. Deze hartverwarmende zanger werd zeer enthousiast ontvangen. De kaartjes vlogen de deur uit.

De Highest Tea van Nederland

Jazzband The Hague Tower bruiloft

Natuurlijk wilden we de Weddingplanners niet alleen in het zonnetje zetten maar ook verrassen en inspireren met mooie trouwlocaties, fijne artiesten en goed eten. Na het warme onthaal bij de klassieke locatie Central togen we naar het Penthouse Restaurant in de Haagse Toren om te genieten van de letterlijk Highest Tea van Nederland. Heerlijke zoetigheden, fantastische jazzy muziek van Jive!, loungy muziek van zangduo Tim & Robbert en natuurlijk een fantastisch uitzicht maakte het goed toeven op de hoogste trouwlocatie van Nederland.

Jimi Hendrix is Alive!

Coverband trouwfeest Encore by Simonis

De trouwfeest avond werd gehouden in de verrassende trouwlocatie Encore by Simonis. Na een heerlijke maaltijd onder genot van de klanken van het Achtergrond duo was het tijd voor het feest. Dat Weddingplanners niet alleen heel goed bruiloften kunnen organiseren maar ook heel goed kunnen feesten werd al snel duidelijk. Er werd flink gedanst op de muziek van feestband 3Xtra en de show van Lady Laura met DJ. De gitarist van coverband 3Xtra gooide alle remmen los, legde zijn gitaar in zijn nek en gaf liggend op de dansvloer een fenomenale show.

Bitter einde

Weddingplanner in actie

Tegelijkertijd met deze feestelijke dag werd in de avond door minister-president Mark Rutte de ‘lock-down’ aangekondigd. Deze uiteraard absoluut noodzakelijke maatregel in de strijd tegen het Coronavirus zorgde per direct voor een hoop drukte. De dansschoenen gingen weer uit want er moest gewerkt worden. Direct werd de professionaliteit van deze groep top weddingplanners duidelijk: al tijdens deze feestelijke dag werden er diverse telefoontjes gepleegd met alle leveranciers om ervoor te zorgen dat de vele bruiloften die gepland stonden de komende maanden te gaan verplaatsen naar een andere datum. Ook de medewerkers van Swinging.nl kregen al tijdens het feest de eerste telefoontjes in verband met verplaatsingen. Het was enorm fijn dat we als trouwprofessionals samen konden overleggen en waar mogelijk elkaar direct konden helpen om het voor de vele bruidsparen allemaal zo goed mogelijk te organiseren. Iedereen was het erover eens: deze Nationale Weddingplannerdag was een fantastische zoete dag met een bitter einde.

fotocredits: Journalist van de Liefde
videocredits: The Wedding Adventure

 

Stel je eigen DJ show samen