Swinging Xclusiv artiest boeken

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 1 juli 2024

Exclusief artiest boeken via Swinging Xclusiv

Wil jij graag een artiest boeken, omdat je binnenkort een speciale dag hebt die je groot wilt vieren? Maak dan eens kennis met onze selectie artiesten met het Swinging Xclusiv label. Deze hoogwaardige acts kunnen exclusief via Swinging.nl geboekt worden en zijn vanzelfsprekend zorgvuldig uitgekozen, zodat wij de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Hieronder stellen we graag een aantal Xclusiv artiesten aan je voor!

Exclusief te boeken bij Swinging.nl

Hieronder vind je een aantal artiesten die exclusief geboekt worden via Swinging.nl.

Chandeliers

Al bijna vijf jaar geniet Swinging.nl van een fijne samenwerking met coverband Chandeliers. Vanaf augustus is het voormalige muzikale trio een bandlid rijker, en zullen zij voortaan met vier personen doorgaan! Deze band is echt van alle markten thuis: dansmuziek, achtergrondmuziek en als kers op de taart wordt er tussen de sets door ook nog eens aanvullende muziek gedraaid door een DJ!

De Klittenband

Als je op zoek bent naar een absolute feestband, kom je al gauw uit bij De Klittenband. Deze coverband is voornamelijk actief op studentenfeesten, maar ook op bruiloften of bedrijfsfeesten voelt De Klittenband zich helemaal thuis. Met een uiterst breed repertoire, wordt het haast onmogelijk om niet volledig mee te gaan in de sfeer!

The Happy Three

The Happy Three zijn drie zeer getalenteerde muzikanten, die zowel akoestisch als licht versterkte muziek kunnen spelen. Met het variërend repertoire van onder andere Nielson, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival en Bruce Springsteen, kan het haast niet mis gaan!

Coverband Trots

Net als de naam van deze coverband, zijn wij apetrots dat wij een samenwerking hebben met deze fantastische muzikanten. Wereldwijde hits en oude klassiekers worden moeiteloos door Coverband Trots op het podium gebracht. Ook het publiek wordt er vol bij betrokken!

Groove on the Loose

Bij Groove on the Loose evenaar je een sfeer die je nog niet eerder meemaakte. Een band van vijf getalenteerde muzikanten, die ieder een eigen gehele muzikale interesse hebben; een recept voor een fantastisch optreden! Die zekerheid krijg je altijd bij een boeking van deze coverband.

Xclusiv artiest boeken

Wil je graag nog meer Xclusiv artiesten ontdekken? Bekijk dan eens onze hele collectie. Voor begeleiding of advies, kan je natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Vul gemakkelijk ons contactformulier in!