Feestend-vliegt-de-tijd-voorbij | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 19 oktober 2016

Feestend vliegt de tijd voorbij

Bij Swinging.nl zijn er diverse themafeesten te boeken. Ons vorige artikel ging over feesten in een landen thema. In dit artikel gaan we meer in op themafeesten over de fifties, sixties, seventies, eighties en nineties. Bij ieder feest leggen we uit hoe het werkt, wat er inbegrepen zit en hoe de dag verloopt. Altijd al zo’n soort feest willen geven, lees dan verder!

Back to the fifties

DSCN1949

2 hostesses wachten je in kostuum op met een glas advocaat. Terwijl je naar binnenloopt grijp je snel een kaasblokje of bitterbal mee. Dan kom je binnen in een oude maar sfeervolle ruimte. De muren zijn bekleed met oude afbeeldingen en authentieke voorwerpen zoals een oude radio of oude stoel. Als je verder loopt zie je verschillend personeel, allemaal in bijpassende kleding zodat het echt voelt alsof je in de fifties bent. In ieder café was een jukebox te vinden, dus die ontbreekt hier zeker ook niet. Als je een heerlijk muziekje op hebt gezet kun je de ouderwetse barbershop binnenlopen. Als je daar klaar bent kun je naar geweldige Swinging DJ/VJ show kijken en lekker dansen op muziek van o.a. Frank Sinatra, Grace Kelly en Doris Day. Als kers op de taart komt Frank Sinatra optreden, met zijn eigenste looks en moves. Daarnaast kun je altijd nog een fifties gerelateerde band of muzikant bij ons boeken.

Back to the sixties

60s

Ben jij ook zo in de ban van de sixties? Dan hebben we back to the sixties. Terwijl jij in je coole sixties kleding binnenkomt zie je al schilderijen van Elvis en oude auto’s hangen. Je komt terecht bij een jukebox en een aantal flipperkasten om even terug te gaan naar de sixties. Dan kun je met je hapje en drankje lekker genieten van onze Retro DJ, die alleen maar plaatjes draait. Rock n’ roll, vroege Soul en R&B zul je zeker horen, en dat vanaf de originele geluidsdragers op vintage buizen apparatuur uit de jaren ‘50. Als afsluiting kun je een band of artiest boeken die bij jouw avond past.

Back to the seventies

70s

Met je plateauzolen en Afropruik kom je binnen in een ruimte met een echte 70s discobal. Terwijl 2 hippies je je drankje komen geven hoor jij de heerlijke disco klanken al in de verte. Abba, de Bee Gees en de Jackson Five galmen door de zaal. Je kan langsgaan bij de Masters of Beauty, die je een geweldig seventies kapsel geven. Back to the seventies is al jaren het meest gevraagde themafeest, maar ondanks dat maken wij er elke keer weer een uniek concept van. Swinging.nl heeft een heel aantal bands die je kunt boeken die perfect bij dit soort feesten passen. Ken je Saturday Night Fever nog? Je kunt nu ook dezelfde soort LED dansvloer, pixel dansvloer of gloeilamp dansvloer boeken, dat is cool toch?

Back to the eighties

80s

Trek je beenwarmers aan en laat je matje weer groeien en kom in je hipste outfit naar dit leuke feest! Als je binnenkomt zijn de felle kleuren en unieke decoraties niet te missen. 2 hostesses geven je bij binnenkomst een lekker drankje. Terwijl je naar een geweldige eighties openingsdans kijkt maakt de Swinging DJ zich al klaar voor een spectaculaire show met nummers van Michael Jackson, Madonna, Prince, Queen en alle andere grote eighties bands en artiesten. Daarnaast kun je een aantal award shows houden. Denk hierbij aan een Mr en miss 80s verkiezing. Maar een leuke 80s quiz is ook leuk om te organiseren.

Back to the nineties

90s

MC Hammer, dat is alles wat je over de nineties hoeft te zeggen en iedereen staat al op de dansvloer. In je nineties kleding kom je binnen en krijg je een lekker drankje van een van de hostesses. Na een eventuele toespraak kun je genieten van een geweldige openingsdans in de stijl van de jaren 90. Daarna komt onze Swinging DJ een leuke avond verzorgen met nummers van o.a. de Spice Girls, MC Hammer en de Gabbertjes. Ook bij de nineties kun je een award uitreiking organiseren. En om de avond fantastisch af te sluiten kun je een leuke band of artiest bij ons boeken.

Stel je eigen DJ show samen