Halloween feest organiseren | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 21 oktober 2022

Hoe organiseer je een Halloween feest?

31 oktober is het weer zover: Halloween! Een dag vol huiveringwekkende decoraties, angstaanjagende kostuums en griezelige feestjes. Ga je dit jaar je eigen Halloween feest organiseren? Dan hebben we in dit blogbericht wat tips voor je op een rijtje gezet om het organiseren wat makkelijker voor je te maken.

Aankleding voor jouw Halloween feest

De aankleding van jouw Halloween feest gaat verder dan alleen versieringen. Denk bijvoorbeeld aan de locatie. De juiste locatie kan immers direct een echte spookachtige sfeer creëren. Zo hebben we enige tijd geleden Het Oude Stadhuys om kunnen toveren tot een waar spookkasteel. Daarnaast kan de uitnodiging ook voor de nodige voorpret zorgen. Laat bijvoorbeeld een bepaald spookverhaal de rode draad zijn op je feest en verwerk dit in je uitnodiging. En, vergeet niet te vermelden of je gasten verkleed moeten komen!

Zorg voor voldoende griezelige drankjes en snacks

Nadat de uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie en aankleding zijn geregeld, is het ook belangrijk dat je gasten voldoende te eten en te drinken hebben. Als je een echte creatieveling bent, kun je zelf aan de slag om griezelige drankjes en snacks te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van knakworst Halloween vingers of een Halloween punch? Regel je de catering liever niet zelf, dan denken wij graag met je mee! Wij hebben een cateringservice voor gezelschappen vanaf 50 personen, maar je kan bij ons ook diverse bars huren.

Muziek en ander feest entertainment

Tot slot heb je ook knallende muziek nodig om je feest tot een succes te maken. Op onze website vind je talloze bands, dj’s en andere muzikanten die er alles aan zullen doen om te zorgen dat bij jouw feest het dak er af gaat. Daarnaast kan je ook specifiek Halloween entertainment boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Thriller act? Niet alleen zullen deze artiesten uw gasten de stuipen op het lijf jagen bij binnenkomst, later op de avond zullen ze ook voor een spetterende dansshow zorgen.

Hulp nodig bij het organiseren van jouw Halloween feest?

Het organiseren van een perfecte Halloween Party kan een behoorlijk karwei zijn. Wij helpen je daarom graag met het verzorgen van enkele aspecten hiervan. Zo kunnen wij je adviseren wat betreft de best passende muziek, acts, maar ook bij de aankleding kunnen wij je helpen. Neem daarom gerust eens contact met ons op en laat je inspireren!

Stel je eigen DJ show samen