Lekker-thema-feesten! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 10 november 2017

Lekker thema feesten!

Even kort terugblikken en weer snel vooruit te kijken. Als we dat doen kunnen we eigenlijk maar één conclusie trekken: Wat een heerlijke feestmaanden! Oktober tot en met januari het zijn maanden vol met bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, en nieuwjaarsborrels. Wij merken bij deze feesten een hele interessante en leuke ontwikkeling op; themafeesten! Gewoon een simpel feest is eigenlijk verleden, tijd het moet groots, bijzonder en anders. Gelukkig leent het laatste kwartaal van het jaar zich daar bijzonder goed voor. Oktoberfesten, Halloween, Wintersport, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw het is allemaal in de laatste maanden van het jaar.

OKTOBERFEST

De locatie omgetoverd tot een Duitse kroeg, een catering gekenmerkt door Bradwursten en knappe Tirolermeisjes die de gasten een warm welkom geven. De ambiance is helemaal compleet. Met de top band Session, de Gebroeders Ko en Oktober Fest held ‘Walter Ego’ blijft bijna niemand meer aan de biertafels zitten en gaan de voetjes van de vloer. Voor de niet dansers zijn er verschillende spelletjes zoals spijkerslaan, lederhoser hangen en bierpul schuiven.

Recensie: B&S “Wij hadden niet gedacht dat ons personeel zo kon dansen”.

GBS - 1 (14)

HALLOWEEN

Het perfecte thema als je een feest gaat organiseren in oktober of november. Dit thema is altijd een succes! De locatie van het feest wordt omgetoverd tot een onherkenbaar griezelhuis. De gasten worden bij de entree ontvangen door angstaanjagende Zombies. Tijdens het eten, borrelen of gedurende de binnenkomst is het Graaf Dracula die met zijn trucs alle mensen de stuipen op het lijf jaagt. Als iedereen het dan uiteindelijk aangedurfd heeft om binnen te komen geven gruwelijk goede dansende Zombies een ‘Thriller’ act weg. Daarna maakt de DJ er een fijn griezelig feest van!

halloween-party-boeken-swinging-0

CHRISTMAS INFERNO

Alle liedjes kennen we inmiddels bijna uit ons hoofd en ieder jaar komen er weer tientallen nummers bij. Enkele weken van te voren wordt de boom al in huis gehaald en zijn de winkels overvol. Het kerstfeest is het grootste feest dat in bijna alle landen op verschillende manieren gevierd wordt.

In Engeland en Amerika hangt men een mistletoe op waar, wanneer er een meisje per ongeluk onder staat, zij gekust mag worden door een jongen. Een extra stoel voor het kerstkindje is te vinden in Oost Europa en veel kinderen in Scandinavië verkleden zich als geit om zo de kwade geesten te verjagen. In Rusland wordt de kerstman ingeruild voor Baboesjka, zij brengt te cadeautjes en in Iran viert met geen kerst maar shab-e yalda, de langste nacht van het jaar.

Tijdens dit Christmas Inferno themafeest hebben wij onze eigen tradities en manieren om het grote kerstfeest samen met jullie in te luiden: Bij de entree is het ontvangst door twee prachtige kerstvrouwen. Na de opening gaat het feest van start met een spectaculaire openingsdans uitgevoerd door onze kerstelfjes. De buffetten staan voor u klaar en op de achtergrond klinken de pianoklanken van verschillende kerstnummers. Tijdens deze geweldige avond kunt u meespelen aan de casinotafels of dansen op de (kerst)hits bij de (silent) disco. Een fantastische avond om samen met uw vrienden en collega’s de periode van kerst in de luiden.

Recensie: Jacobs Engineering “It was an incredible evening. Thank you guys for the great service and support”.

christmas-inferno-boeken-swinging-7

APRES SKI

IJskoud de lekkerste! Wil je Der Rudi ontmoeten, of ben je helemaal fan van Anton aus Tirol? Trek dan die broek met van die zakken aan de zijkant aan en kom Oerend hard naar de piste. Toeter op je waterscooter en Follow the leader naar het Aprés Ski feest, verdomd alleen zul je er zeker niet voelen. Hou je niet van Sauerkraut met een Bradwurst dan is de Pizzahut om de hoek. Met de Vogeltjesdans en de Jodeljump is het zeker Stil aan de overkant. En Wat zullen we drinken,.. is allang bekend!

Helemaal in stijl kom je binnen in de Après Skihut met sneeuw op de grond en een kleine fanfareband die bij de entree al de sfeer er aardig inbrengt. We starten het feest met een openingsdans van drie prachtige Tirolse dames. De muziek tijdens het feest zal verzorgd worden door de Swinging Ski Hut DJ. Gedurende de avond zullen er verschillende winterspelen gespeeld worden als Denneboom werpen, Bierpulschuiven en Skilat Limbodansen. Ook Der Rudi of een andere band mag ter afsluiting zeker niet ontbreken.

apres-ski-party-boeken-swinging-0

ANDERE THEMA’S & OP MAAT

Uiteraard hebben wij nog meer andere thema’s zoals een Afrikaans ThemafeestMaffia Themafeest en VIP Party. Uiteraard kunnen we ook een compleet Themafeest op maat organiseren. Bekijk (ter inspiratie) ook even ons portfolio met bijbehorende recensies.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen