Maak kennis met Swinging.nl op de Weddings Show | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 5 september 2018

Maak kennis met Swinging.nl op de Weddings Show

Op donderdag 20 september, donderdag 18 oktober en donderdag 15 november organiseert Weddings Bruidsmode uit Rotterdam de ‘Weddings Show’ en Swinging.nl is er natuurlijk bij! Deze gezellige avond is de ideale voorbereiding op een huwelijk, want tijdens de Weddings Show laten diverse leveranciers uit de trouwwereld aankomende bruiden gratis kennismaken met alles wat er bij een bruiloft komt kijken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je gedurende de avond allerlei lekkere hapjes kunt proeven, de nieuwste bruidsmode kunt bekijken, je kunt vergapen aan prachtige sierraden, je kunt laten opmaken en dat je kunt genieten van een liveoptreden verzorgd door de artiesten van Swinging.nl! Ga jij binnenkort trouwen? Vergeet je dan niet gratis in te schrijven op de website van Weddings.

Liveoptreden van Swinging.nl

Namens Swinging.nl zijn zanger Edwin Monteyn en pianist Born Sanders aanwezig op de Wedding Show. Samen hebben zij bijzonder veel ervaring met het verzorgen van livemuziek gedurende trouwceremonies. Tijdens de show zullen zij dan ook alles uit de kast halen om te laten zien waarom livemuziek echt niet mag ontbreken tijdens een trouwceremonie. Livemuziek biedt bruidsparen namelijk op maat verzorgde muzikale begeleiding tijdens de emotionele hoogtepunten van de trouwceremonie. Denk bijvoorbeeld aan de binnenkomst van het bruidspaar, het tekenen van de trouwakte en het uitwisselen van de ringen. Doordat livemuzikanten kunnen inspelen op de situatie, maakt het daarbij niet uit of een bepaald moment uitloopt en daardoor net even langer van muzikale begeleiding voorzien moet worden.

Livemuziek voor jouw trouwceremonie

Winactie Weddings Show

Naast het optreden van Edwin Monteyn en Born Sanders stelt Swinging.nl ook nog een bijzondere prijs beschikbaar voor de bezoekers van de Weddings Show. Wie aan het eind van de show het trouwboeket vangt, wint namelijk een aantal bijzondere prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de aanwezige trouwleveranciers. Voor deze winactie stelt Swinging.nl een gepersonaliseerde opname van Edwing Monteyn en Born Sanders beschikbaar, welke speciaal voor het bruidspaar zal worden opgenomen in de studio. Het bruidspaar mag hierbij helemaal zelf bepalen welk nummer Edwin en Born uit zullen voeren en de tekst kan speciaal voor het bruidspaar aangepast worden. Leuk om te gebruiken tijdens je trouwceremonie, als bedankje voor de bruiloftsgasten of als persoonlijk aandenken aan een bijzondere trouwdag!

Swinging.nl: voor al het entertainment tijdens jullie mooiste dag

Swinging.nl heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van entertainment voor bruiloften. Van intieme livemuziek tijdens de trouwceremonie tot allround DJ voor een spetterend trouwfeest, via Swinging.nl regel je gemakkelijk professionele artiesten voor jouw feest. Tijdens de Weddings Show kan je kennis komen maken met ons en onze werkwijze. Kan je onverhoopt niet, dan kan je ook altijd een van onze demo-avonden bezoeken. Hier kan je de artiest van jouw keuze alvast komen bekijken, voordat je overgaat tot boeking. Ook kan je altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen