BBQ met live entertainment | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 24 mei 2024

Organiseer een BBQ met live entertainment

We zijn afgelopen tijd al getrakteerd met een aantal zonnige dagen, dus dat belooft deze zomer hopelijk veel goeds. De zomer is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke BBQ met familie, vrienden of collega’s. Maak deze BBQ dit jaar extra speciaal met live entertainment! Hiervoor kan je kiezen voor entertainment met een feestelijke sfeer, of juist rustige achtergrondmuziek. Swinging.nl helpt je op weg!

Entertainment voor een BBQ

Of je nu op zoek bent naar rustige achtergrondmuziek of je tuin wil omtoveren tot een klein festivalterrein, Swinging.nl helpt je graag. Hieronder hebben wij alvast enkele van onze favoriete artiesten opgesomd die deze zomer entertainment kunnen verzorgen op jouw BBQ.

DJ Marc

Allround DJ Marc boeken | Swinging.nlDJ Marc is door zijn brede muzieksmaak veelzijdig in te zetten en dus de perfecte kandidaat om plaatjes te draaien op een BBQ. Willen je gasten en jij er echt een onvergetelijke dag van maken? Combineer DJ Marc dan met saxofonist Arjan! Dit duo zorgt ervoor dat jouw dansvloer de hele avond gevuld is.

Zanger Khalil

Zanger Khalil boeken op | Swinging.nlZingen is hetgeen wat deze geweldige zanger-gitarist het liefste doet. Zijn expertise ligt voornamelijk bij het muzikaal begeleiden tijdens een trouwceremonie, maar ook op een BBQ is Khalil een ideale entertainer. Hij speelt verschillende stijlen muziek en doet de volledige begeleiding met zijn gitaar.

Het Achtergrond duo

hét Achtergrondduo boeken | Swinging.nlDit muzikale duo wordt gevormd door zangeres Laura en gitarist Richard. Old School en hedendaagse hits worden omgetoverd in een akoestisch jasje. Perfecte achtergrondmuziek voor bij een zonnige BBQ! Liever nog wat extra’s? Dan is dit duo nog uit te breiden met een saxofonist of contrabassist.

Zanger gitarist Son

Zanger gitarist Son | Swinging.nlMet duizenden optredens op zak, weet Son precies hoe hij met zijn stem en gitaar een perfect passend optreden moet verzorgen. Voor de ultieme ervaring, is het ook nog mogelijk om een bassist en drummer aan deze act toe te voegen!

BBQ organiseren met live entertainment van Swinging.nl

Nog niet helemaal van overtuigd van onze favorieten? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee omtrent de verschillende mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om volledig ontzorgt te worden op vlak van de benodigde techniek. Met Swinging.nl wordt alles tot aan de puntjes verzorgd!

Stel je eigen DJ show samen