Swinging.nl-genomineerd-voor-de-Dutch-Wedding-Awards-2017 | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 15 december 2016

Swinging.nl genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2017

Trots, blij en enthousiast in één! Wij zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Dutch Wedding Awards. In 2015/2016 waren we nog de grote winnaar in de categorie bruiloft DJ. Lees hier hoe we dat voor elkaar kregen. Maar gepaard met onze groei en ontwikkelingen het afgelopen jaar gaan we nu een stapje verder en is Swinging.nl nu genomineerd voor het beste Bruiloft Entertainment bedrijf van Nederland.

Een onvergetelijke bruiloftsfeest maken

Martijn van Buren, directeur Swinging.nl vertelt enthousiast: ‘ Onze missie is al 17 jaar lang om van elke bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Wij willen het boeken van entertainment net zo feestelijk maken als het feest zelf. Door de komst van internet is het kiezen van bands alleen maar lastiger geworden. Het enorme aanbod leidt tot veel  keuzestress en onzekerheid bij bruidsparen. Wij nemen deze stress en onzekerheid weg. Dit doen we door bruidsparen te ontzorgen op elk mogelijke manier: door een all-in entertainment aanbod, super snelle respons, vriendelijke medewerkers, een deskundig eerlijk advies en duidelijke garanties.’

Saxofonist Arjan

Saxofonist Arjan

Echt persoonlijke aandacht voor bruidsparen

Een vriendelijk woord, een vrolijke lach, echte persoonlijke aandacht …..dat zijn zaken waar we elke dag blij van worden en onze klanten misschien nog wel blijer. Wij willen graag dat het organiseren van je bruiloft net zo feestelijk is als de dag zelf. Doordat we maximaal gebruik maken van IT-technologie waarmee heel veel processen worden geautomatiseerd, kunnen we bijna al onze tijd besteden aan het persoonlijk adviseren van onze bruidsparen.

Kijkavonden met onze bands en DJ’s

>We zijn het enige bruiloft entertainment bedrijf van Nederland met een eigen showroom waar niet alleen Dj’s maar vooral ook bands en artiesten kunnen optreden. We nodigen je graag uit om lekker te komen kijken naar al onze artiesten onder het genot van een kopje koffie.

Door onze enorme netwerk en onze goede reputatie in de Nederlandse muzikanten scene zijn wij in staat dingen voor elkaar te krijgen dat vrijwel geen enkel ander bedrijf kan. Zo hebben we een keer voor een bruidspaar een allstars band geformeerd met onder andere Xander en Berget Lewis. Ook hebben we een keer een unieke combinatie van Wicked Jazz DJ’s met live muzikanten van de bands van Alain Clark en Waylon voor elkaar gekregen. Hiervan hebben we vele voorbeelden. Als het echt bijzonder mag zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

schermafbeelding-2016-12-15-om-10-45-29

Op 14 februari 2017 zal tijdens een feestelijke gala-avond de winnaars bekend worden gemaakt van de Dutch Wedding Awards 2017.

Fotocredits Dutch Wedding Awards: La Luz Fotografie

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen