Swinging.nl in RTL-programma ‘De Beste van Nederland’ | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 28 februari 2019

Swinging.nl in RTL-programma ‘De Beste van Nederland’

Binnenkort kun je Swinging.nl op televisie tegenkomen in het programma ‘De Beste van Nederland’! Tijdens dit tv-programma gaan een aantal vloggers op bezoek bij Nederlandse bedrijven in bepaalde bedrijfscategorieën en vervolgens worden deze vlogs op de zender RTL-4 uitgezonden. Na afloop van het programma kan het Nederlandse publiek stemmen op de leukste vlogs/bedrijven en mag het bedrijf met de meeste stemmen per bedrijfscategorie zich ‘De Beste van Nederland’ noemen. Uiteraard hebben we er tijdens de opnames alles aan gedaan om ons van onze beste kant te laten zien en kunnen we niet wachten tot de uitzending van onze vlog!

De trouwspecial van ‘De Beste van Nederland’ zal op zaterdag 16 maart om 17.00 uur te zien zijn op RTL 4. Daarna wordt het programma herhaald op zondag 17 maart om 15.00 uur en op maandag 1 april om 15.30 uur.

Stemmen op de vlog van Swinging.nl kan vanaf vrijdag 8 maart om 12.00 uur tot maandag 22 april om 12.00 uur via de volgende URL: www.debestevannederland.tv Onder het kopje ‘Trouwen (Deel 2)’.

Over het programma

‘De Beste van Nederland’ is een interactief tv-programma van het jonge Rotterdamse productiebedrijf Stay in Touch Media. Het programma wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton en het is het eerste Nederlandse format dat vlogs opneemt en deze vervolgens op televisie uitzendt. Tijdens het laatste seizoen werden o.a. vlogs opgenomen bij uitstapjes, trouwlocaties, rijscholen, beautysalons, dansscholen en fietsspecialisten. Het komende seizoen zal Swinging.nl te zien zijn tijdens de special over trouwlocaties en trouwspecialisten.

Swinging.nl als jouw trouwspecialist

Als specialist op het gebied van entertainment voor bruiloften en andere feesten, doen we er iedere dag alles aan om een topprestatie neer te zetten. Wij begrijpen dat een bruiloft de mooiste dag van jullie leven hoort te zijn en dankzij onze ervaring kunnen wij daar, samen met onze artiesten, een steentje aan bijdragen. Toen we werden gevraagd om mee te doen aan ‘De Beste van Nederland, hoefden we dan ook niet lang na te denken. We doen er namelijk altijd alles aan om ons van onze beste kant te laten zien. Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar passend entertainment? Kijk dan vooral op 16 maart naar de trouwspecial met Swinging.nl en kom alles over ons te weten!

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen