Tank-Storage-Award gala-georganiseerd-door-Swinging.nl | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 21 april 2017

Tank Storage Award gala georganiseerd door Swinging.nl

Award gala avond organisatie

In juli 2016 kregen we het verzoek om een Award gala te organiseren in de Laurenskerk te Rotterdam. Dit hadden we eerder gedaan in deze prachtige kerk dus daar kwam onze ervaring van pas. Het werd een prachtige gala-avond maar de bezoekers aantallen liepen terug.

006- Swinging.nl Tank storage Awards

Nieuwe locatie met meer elan voor organisatie gala avond

Doordat het aantal gasten terugliep is door opdrachtgever gekozen voor een beter passende locatie. Het moest een lokatie worden met internationale allure, vernieuwend, centraal gelegen in Rotterdam en met voldoende ruimte en mogelijkheden. Uiteindelijk is gekozen voor het Drijvend Paviljoen naast het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

001- Swinging.nl Tank storage Awards

Totaal entertainment pakket

Swinging.nl heeft gezorgd voor al het entertainment met onder meer casinotafels, fotohokje, hostesses voor prijsuitreiking en de feestband Blend-it.

023- Swinging.nl Tank storage Awards

Techniek voor de Award show

Niet alleen het entertainment van deze gala-award avond werd door Swinging.nl georganiseerd maar ook al het techniek. De verlichting, het podium, het geluid, alle audio visuele middelen, de banners, het werd allemaal georganiseerd zodat de klant volledig ontzorgd werd.

 

 

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen