Terugblik-lijstjes-2017-Meest-geboekte-bands! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 18 december 2017

Terugblik lijstjes 2017: Meest geboekte bands!

Het is december, een week voor Kerst, het moment om eens even terug te blikken op het afgelopen jaar. Sinds een paar jaar doen wij dat met hele mooie lijstjes. Leukere lijstjes dan het boodschappenlijstje (voor Kerst). Daarom staat deze hele week in het teken van al onze lijsten, die we zo mooi mogelijk zullen omlijsten. We beginnen met de meest geboekte bands in 2017 en dit doen we aan de hand van een top 5, waarbij we het allerbeste natuurlijk lekker voor het laatst bewaren:

5. Swinging Collective

De ultieme combi van DJ en live entertainment. De nieuwste sensatie in Nederland muziekland: het Swinging Collective. Een super swingend avondvullend programma bestaande uit de top DJ Edgarsaxofonist Joshuapercussionist Adriaan en een fantastische zangeres. Hierbij maken we gebruik van diverse top zangeressen zoals MC Mickey Hurst, Sarah Fall, Mavis Acqua en MC Choral. Kiezen tussen een DJ of band is niet meer nodig: het Swinging Collective is het totaal concept voor elk feest.

Klik hier voor meer informatie en boekingen.

4. Trots

Trots zijn ze zeker op een plek in de top 5! En wij zijn uiteraard trots op onze Trots! Altijd NIEUWE nummers, TOP muzikanten, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show! Trots behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland! De band voelt zich dan ook thuis op grote festivalpodia, feesttenten, grote buitenoptredens, maar is ook in staat om op kleine podia en op bruiloften en feesten een knallend optreden te geven. Door elk optreden opnieuw een fantastische show te geven met 200% inzet heeft de band een geweldige live reputatie opgebouwd! Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots is altijd vol hits en up-to-date. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen! Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, James Bay, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer..

Klik hier voor meer informatie en boekingen.

3. Swinging Pianoshow

Jij vraagt, de Swinging Pianos spelen! Een crazy act vol met show en avontuur. Daarmee staan ze meer dan terecht op het podium! De Swinging Pianoshow staat voor veel interactie en veel goede muziek om op te dansen! Wie bepaalt welke nummers de band speelt? Dat is niet aan de muzikanten … het is aan jou! Zet je verzoekje op de speciale kaarten, zet het op een van de twee vleugels en wacht wat er gebeurt. Verwacht niet dat ze het origineel perfect naspelen, ze maken er hun eigen versie van met een grap en een sausje, gestopt in de blender en zo wordt het gebracht, precies hoe je het niet verwacht! But you will LOVE it. Allemaal perfect dansbaar. De Swinging Pianoshow garandeert dat je de hele nacht zult zingen en swingen!

Klik hier voor meer informatie en boekingen.

2. 3Xtra

Blinken doen ze niet alleen door het zilver met een goud randje, want op het podium zijn ze vooral goed in uitblinken! 3Xtra is ontstaan uit de band ‘3’. ‘3’ speelt met name op de wat intiemere feestjes en speelt lekkere semi-akoestische muziek. De zangeres, gitarist en drummer van ‘3’ merkten dat hun muziek extra dansbaar werd met de toevoeging van funky baspartijen. Zo kreeg 3xtra een zeer breed repertoire. Ze spelen op feestavonden uitversterkt met een luxe kleine P.A, zo wordt het nooit te hard en klinkt toch altijd super. 3Xtra zorgt ook voor een DJ in de pauzes en een intieme lichtshow die deze geweldige formatie mooi uitlicht. Met z’n vieren is alles tot in de puntjes verzorgd voor een echte swingende feestavond!

Klik hier voor meer informatie en boekingen.

1. De Helden

Ze maken hun naam waar! Deze helden staan met stipt op nummer 1. Sterker nog het is de meest geboekte band van Nederland en dat zijn ze niet voor niets. Al jaren staat deze coverband garant voor topkwaliteit entertainment met een professionele uitstraling, een verfrissend repertoire en een wervelende performance. De Helden brengen je een breed programma, waarbij naast muzikale kwaliteit ook aan de aankleding van het optreden veel zorg wordt besteed.

Het sterk gevarieerde repertoire bestaat uit de grootste Pop-, Disco-, Soul- en Rockhits uit de 80’s, 90’s en 00’s, aangevuld met hedendaagse pop. Liedjes waarvan een ieder minstens een paar regels kan meezingen en waarbij steeds dezelfde vuistregels centraal staan: herkenbaarheid en vooral; dansbaarheid!

Klik hier voor meer informatie en boekingen.

 

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen