Tips voor een geslaagd trouwfeest | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 16 december 2019

Tips voor een geslaagd trouwfeest!

Gaan jullie binnenkort trouwen en hebben jullie nog een trouwfeest wat georganiseerd moet worden? Dan willen jullie uiteraard alles tot in het kleinste detail perfect geregeld hebben. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de mensen tijdens het feest de hele avond blijven zitten, er moet gedanst worden! Om jullie bruiloftsfeest tot een spetterend succes te maken hebben we een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet.

Openingsdansmix als feestelijke overgang

Naast dat jullie bezig zijn met het organiseren van het trouwfeest, zijn jullie als het goed is ook bezig met de voorbereidingen voor de openingsdans. Dit is de start van het feest en zet dus ook de toon op jullie bruiloft. Hebben jullie nog moeite met het bedenken van een openingsdans die bij jullie past? Lees dan hier alles over de perfecte openingsdans. Om de stemming er goed in te krijgen, kan je ook kiezen voor een openingsdansmix. Hier kan een van onze DJ’s jullie bij helpen. Je begint dan bijvoorbeeld met een langzaam en mooi nummer wat voor jullie veel betekent om vervolgens over te gaan in een mix met heerlijke dansnummers. Iedereen staat dan al op de dansvloer en met een lekkere dansplaat gaat iedereen gegarandeerd los!

Het samenstellen van jullie muziekvoorkeuren

Vinden jullie het lastig om jullie muziekvoorkeuren zo 1-2-3 door te geven? Een handige tip hiervoor is het bijhouden van een lijst met nummers in Spotify of in je notities. In de weken van voorbereiding voor jullie bruiloft, kunnen jullie nummers die jullie leuk vinden hieraan toevoegen. Loop dit lijstje voor de bruiloft nog eens door en geef daarna jullie playlist door aan de DJ! Vinden jullie het alsnog om een keuze te maken? Onze DJ’s krijgen zo’n playlist vaker aangeleverd en de DJ’s van Swinging.nl hebben voor jullie een top 10 gemaakt met de meest aangevraagde nummers op een spetterend feest!

  1. Snollebollekes – Links, Rechts
  2. Andre Hazes Jr. – Leef
  3. Black Eyed Peas – I Gotta Feelin’
  4. Spice Girls – Wannabe
  5. Meat Loaf – Paradise By The Dashboard Light
  6. Earth, Wind & Fire – September / Boogie Wonderland
  7. John Travolta – Grease Lightnin’
  8. Pitbull – Fireball
  9. ABBA – Dancin’ Queen
  10. Pharrell – Happy

DJ boeken voor jullie bruiloft bij Swinging.nl

Bij Swinging.nl hebben we veel professionele DJ’s die je via onze website kunt boeken. Onze DJ’s zullen er alles aan doen om jouw trouwfeest tot een groot succes te maken. Stel nu een eigen DJ show voor jullie trouwfeest samen via onze DJ-configurator. Het is ook mogelijk om allerlei leuke extra’s te boeken, zoals een lichtgevende dansvloer! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier, middels WhatsApp 06 – 48 74 24 04 of telefonisch via 010 – 281 86 33.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen