Top 10 trouwlocaties waar wij mee samenwerken | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 30 maart 2023

Top 10 trouwlocaties waar wij mee samenwerken

Met het naderen van het trouwseizoen en de voorbereidingen die veel bruidsparen momenteel aan het treffen zijn, willen we graag wat aandacht besteden aan het kiezen van de juiste trouwlocatie. Door de jaren heen hebben wij talloze bruiloften mogen voorzien van bijzonder bruiloft entertainment, waardoor wij inmiddels vele locaties door en door kennen. We hebben daarom hieronder onze top 10 trouwlocaties, waar we vaak mee samenwerken, uitgelicht en per locatie enkele suggesties voor muzikaal entertainment toegevoegd.

10. Kasteel de Wittenburg, Wassenaar

Kasteel de Wittenburg, Wassenaar | Swinging.nlElke bruiloft bij Kasteel de Wittenburg voelt als een waar sprookje! Op deze historische locatie hebben jullie de keuze uit diverse feestruimtes (zowel binnen als buiten), die stuk voor stuk een exclusieve ambiance bieden. Ook de traditionele hoffelijkheid van het team mag niet vergeten worden! Maak het feest helemaal magisch met de prachtige, easy-listing muziek van het duo Orange Blossom en in de avond weet de zeskoppige allround band Skip the DJ gegarandeerd voor een avondvullende show te zorgen waar jullie gasten niet stil bij kunnen blijven zitten.

9. Slot Heemstede, Heemstede

Slot Heemstede, Heemstede | Swinging.nlSlot Heemstede is gebouwd tussen 1250 – 1360 en hoewel er relatief weinig originele bouwstukken bewaard zijn gebleven, kunnen jullie elkaar nog wel het jawoord geven in de trouwkapel uit 1290! Dit, samen met de fraai aangelegde tuinen en prachtige feestzalen die zich zowel binnen als buiten bevinden, maakt dit een van de meest romantische trouwlocaties van Nederland. DJ Peter Smit weet hier altijd een knalfeest neer te zetten en De Compaenen zorgen probleemloos voor sfeervolle muziek tijdens de borrel.

8. Feel Good TentEvent, Lage Vuursche

Trouwen midden in de natuur? Dat kan bij Feel Good TentEvent! Geef elkaar het jawoord midden in de bossen van Landgoed Pijnenburg Lage Vuursche onder de (akoestische) muzikale begeleiding van coverband Gold Collective, drink champagne bij het kampvuur, geniet van een magisch verlicht bos en vier jullie het feest met de swingende muziek The Happy Three. Dit is de ideale locatie wanneer jullie een romantische festival vibe willen!

7. Abel. Grand café-restaurant, Poortugaal

Abel. Grand café-restaurant, Rhoon | Swinging.nlAbel. Grand café-restaurant, gelegen midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden, is een eigentijdse trouwlocatie waar iedere zaal een trendy, maar bovenal warme sfeer uitstraalt. Zo kunnen jullie de ceremonie laten plaatsvinden in het gezellige Restaurant of in de bijzondere Koepel. Het feest, waarbij DJ Rutger al menigmaal heeft gezorgd voor een volle dansvloer, kan onder andere buiten of in de Salon gehouden worden. Welke ruimte(s) jullie ook kiezen, het team zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

6. Landgoed Te Werve, Rijswijk

Landgoed Te Werve, Rijswijk | Swinging.nlCentraal gelegen in de randstad, maar toch geniet deze locatie veel rust en ruimte. Het monumentale Landgoed Te Werve, gelegen in een in een beschermd natuurpark, bevat tal van smaakvolle eigenschappen, zoals glas in lood, marmeren vloeren, een duiventoren uit 1539 en een grote vijver die zorgen voor een schitterende uitstraling. Bovendien hebben jullie vanuit alle zalen en het terras een prachtig uitzicht over het landgoed. Ideaal voor een stijlvolle trouwerij. Ook de benodigdheden voor een goed feest ontbreken hier zeker niet! In de Tuinzaal kunnen jullie bijvoorbeeld een groots feest geven waarbij DJ Peter Smit zorgt dat de voetjes van de vloer gaan.

Tip: Bij Landgoed Te Werve kunnen jullie ook terecht voor een unieke trouwerij in festivalstijl, namelijk bij Te Werve Buiten. Met akoestisch entertainment, zoals The Acoustic Marbles, kunnen jullie hier een unieke, laid-back trouwerij creëren.

5. Parc Broekhuizen, Leersum

Trouwen in stijl doen jullie bij Parc Broekhuizen. Dit deftige landgoed biedt jullie het beste van twee werelden: overal waar jullie kijken zien jullie historische muren gecombineerd met een moderne inrichting en een mooie mix van oude en nieuwe kunst. De More Gospel Singers hebben een speciaal programma gemaakt voor een huwelijksceremonie die ze hier geregeld opvoeren. Feestband Soul Solution zorgt vervolgens voor een avond vol dansbare hits.

4. Landgoed Rhederoord, De Steeg

Van de ceremonie tot de overnachting, op Landgoed Rherderood is alles tot in de puntjes verzorgd. Zowel binnen als buiten biedt deze locatie prachtige ruimtes voor feestelijke en intieme momenten, maar de mogelijkheid om buiten te trouwen onder de reusachtige sequoia’s terwijl zanger Khalil de ceremonie van muziek voorziet, maakt deze locatie extra bijzonder. Uiteraard biedt dit landgoed ook de mogelijkheid voor een knallend feest! Onder andere The Gentlemen kunnen hier een geweldige avondvullende show neerzetten.

3. Kasteel Wijenburg, Echteld

Kasteel Wijenburg, Echteld | Swinging.nlDeze middeleeuwse locatie zorgt voor een unieke trouwdag. Zo kunnen jullie het officiële dagdeel laten plaatsvinden in het eeuwenoude romantische kerkje aan de overzijde van het kasteel, tijdens de borrel in de Breughelkelder genieten van het Chameleon Trio en ‘s avonds kan het feest losbarsten in de imposante Ridderzaal onder begeleiding van feestband 3Xtra. Het is niet voor niets dat deze locatie bijna elk jaar in de top 10 populairste trouwlocaties van Nederland staat.

2. Waldorf Astoria, Amsterdam

Waldorf Astoria, Amsterdam | Swinging.nlLetterlijk in het huwelijksbootje stappen? Het kan bij Walfdorf Astoria. Deze locatie is gelegen aan de Herengracht en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Hier is een romantische aankomst per boot zeker geen gek idee. En dankzij de majestueuze hal en de historische trappenhuizen is dit vorstelijke hotel een van de meest elegante trouwlocaties. Onze Edwin & Born zijn vaak op deze locatie te vinden om zowel de ceremonie als de borrel te voorzien van een prachtige muzikale omlijsting.

1. Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn

Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn | Swinging.nlKasteel de Hooge Vuursche in Baarn behoort al jaren tot de populairste trouwlocaties van Nederland en dat verbaast ons absoluut niet. Deze hippe trouwlocatie heeft een unieke, eigentijdse en sfeervolle uitstraling. Bovendien is het kasteel uitstekend te bereiken dankzij de centrale ligging. Trouwceremonie zangeres Paula Leek verzorgt hier regelmatig de muzikale begeleiding van de ceremonie en coverbands De Helen en The Chandeliers weten als geen ander hoe je hier het feest goed op gang kan krijgen. Zie hieronder ook een optreden van The Chandeliers bij Kasteel de Hooge Vuursche.

Entertainment op iedere trouwlocatie

Op al deze (en vele andere) trouwlocaties hebben wij regelmatig de bruiloften mogen voorzien van entertainment. Of het nu gaat om het feest, de ceremonie of het diner, jullie regelen het entertainment eenvoudig via Swinging.nl! Neem daarom gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de locatie die jullie in gedachten hebben. Wij denken uiteraard graag met jullie mee.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen