Trouwplannen-in-2018?-er-zijn-nieuwe-spelregels! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 7 oktober 2017

Trouwplannen in 2018? Er zijn nieuwe spelregels!

Zijn jullie van plan om in het komende jaar te gaan trouwen? Er zijn nieuwe spelregels van toepassing en daar willen wij als bruiloft leverancier jullie graag van op de hoogte brengen.

Van algehele naar beperkte gemeenschap van goederen…

Wie na 2017 in het huwelijk treedt, doet dat niet meer in algehele gemeenschap van goederen, maar in een beperkte gemeenschap. Dat moet je maar net weten. Hoe werkt dat dan? Als je 1 januari 2018 of later trouwt, komen je vermogen en andere bezittingen van voor het huwelijk niet meer in een gezamenlijke pot (de gemeenschap). Die blijven eigendom van jezelf. Dat geldt voor zaken als erfenissen en schenkingen, maar ook voor schulden. Deze nieuwe wetgeving vraagt in ieder geval enige administratieve discipline van de aanstaande partners.

Heel veel aanstaande echtparen zijn nog niet voldoende op de hoogte van deze verandering en op de vraag wie de toekomstige bruidsparen nu moet inlichten, is ook geen duidelijk antwoord te geven. Omdat de bruidsparen bij ons centraal staan, nemen wij deze rol maar al te graag op ons. Bij deze dus!

Lees voor nog meer informatie en ervaringen dit interessante en leuke AD artikel.

Onveranderde huwelijkszaken!

Het feit dat Swinging.nl met heel veel liefde een bijdrage levert aan jullie trouwdag blijft natuurlijk onveranderd! Wij maken jullie ceremonie, feest of complete huwelijksdag tot een groot succes. En misschien kunnen we zelfs al bij het aanzoek een unieke en onderscheidende rol spelen. Dus romantische en minder romantische mannen opgelet wij helpen jullie graag om een onvergetelijk aanzoek te doen. 

#TipTop5: HuwelijksceremonieSchermafbeelding 2017-07-23 om 16.04.42

 1. Edwin Monteyn
 2. Paula Leek
 3. Sax spelende DJ
 4. Pianist Gijs
 5. Marc Canto

 

#TipTop5: BruiloftsfeestGuilty Pleasures

 1. DJ show
 2. Swinging Collective
 3. Soul Solution
 4. Blend-it
 5. Guilty Pleasures

 

#TipTop3: Huwelijksaanzoekenvideo-dansvloer-boeken-swinging-12

 1. Vraag je partner ten huwelijk via de Video Dansvloer.
 2. Doe een huwelijksaanzoek vanuit de lucht.
 3. Of doe het door middel van Virtual Reality.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen