Verrassingsbruiloft-Dit-had-niemand-verwacht | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 4 juli 2016

Verrassingsbruiloft – Dit had niemand verwacht

Deze zomer mochten we als Swinging.nl meewerken aan wel een heel bijzondere bruiloft. Namelijk een verrassingsbruiloft die niemand had zien aankomen. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Alle gasten dachten dat ze te gast waren bij een feest ter ere van de zomer. Een mooi feest met veel gezellige mensen. Maar wat niemand wist, was dat ze eigenlijk te gast waren op een bruiloft. In alle geheim was er in een tent een complete trouwzaal ingericht. 

Verrassingsbruiloft

Verrassingsbruiloft op een geheime trouwlocatie

Stiekem waren de gastheer en gastvrouw om 21:00 uur uit het feestgedruis vertrokken om zich in het geheim om te gaan kleden. De gasten hadden niets door (nou misschien een enkeling). Exact om half tien ging het gebeuren. DJ Keb van de Swinging DJ Show vroeg of alle mensen achter saxofonist Arjan en percussionist Yannick wilden meelopen. Onder de klanken van I’ve Got A Feeling van de Black Eyed Peas werden alle gasten meegenomen naar de geheime trouwlocatie van de verrassingsbruiloft.

Verrassingsbruiloft Swinging

Verrassingsbruiloft met trouwceremonie en feest

Eenmaal aangekomen wisten de gasten niet wat ze zagen. Een prachtig ingerichte trouwceremonie ruimte met op het podium niemand minder dan Jennifer Ewbank en als trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. Toen het bruidspaar binnenkwam was de verrassing compleet. Werkelijk niemand had dit zien aankomen. Wat volgde was een onvergetelijke trouwceremonie vol met humor en emotie.

Jennifer Ewbank

Na afloop van deze ceremonie was het tijd voor groot feest. De Swinging DJ Show met DJ Keb, violiste Mi Sun, percussionist Yannick en Saxofonist Arjan maakten er een fantastisch feest van. Dit was een weekend om niet snel te vergeten.

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen