1-Novembe-=-Exclusief-feest | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 29 oktober 2017

1 NOVEMBER = EXCLUSIEF FEEST

Het is bijna zover en we mogen het eindelijk bekend maken! Per 1 november 2017 starten wij met maar liefst 4 bands een exclusieve samenwerking. Waar eerder de bands Soul Solution, De Helden, Trots, Back in the Groove, Skip the DJ, Roundabout en solo zanger Edwin Monteyn zich al exclusief verbonden aan Swinging.nl, zijn wij erg verheugd daar deze bands aan toe te mogen voegen:

The Chandeliers

Dit zijn 3 professionele muzikanten die met veel speelplezier voor een supertof feest zorgen. Zangeres Amanda speelt ook akoestische gitaar. Zij wordt perfect ondersteund door de drumpartijen van Michael en de toetsen en synthbas van Sander. Ze zingen ook driestemmig, wat leidt tot een harmonieus trio met een volle sound.

The Chandeliers omlijsten jullie feest met de beste nummers van de afgelopen decennia.  Zij vullen samen met jullie de avond in en houden veel rekening met jullie muzikale wensen.  Het repertoire loopt uiteen van sixties tot dance en van jazz tot classics, voor ieder wat wils en steevast dansbaar en feestelijk. Het volume wordt altijd afgestemd op de gelegenheid maar zal nooit overheersend zijn, zodat je gasten ook nog met elkaar kunnen praten.

De band is uitermate geschikt voor diners, borrels, recepties, ceremonies en natuurlijk feesten. Zij spelen 3×50 minuten en de rest wordt ingevuld door hun eigen DJ Michael. Een compleet avondvullend repertoire dus. Kortom, de perfecte band voor een stijlvol feest!

the-chandeliers-boeken-swinging-2

The Gentlemen

Deze coverband zit strak in het pak, is ervaren, goed voorbereid en ontzettend muzikaal. Ze spelen als de beste, maar ze zijn ook niet voor niets allemaal cum laude afgestudeerd op diverse gerenommeerde conservatoria.

Je feest is met deze band in uitstekende handen. Met The Gentlemen kun je door hun kundigheid, ervaring en grote repertoire namelijk alle kanten op:

  • Samen met de band een nummer karaoke zingen.
  • Een persoonlijk nummer als openingsdans/afsluiter.
  • Als achtergrondmuziek voor tijdens het diner of bij de borrel.
  • Repertoire stijlwensen, bijvoorbeeld “geen NL-talig” of “extra veel actuele nummers”).
  • Ze komen samen met bijpassende DJ voor een complete avondvullende non-stop show.

coverband-the-gentlemen-boeken-swinging-0

Blend-It

Een geweldige feestband met zeer professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Plezier staat voorop bij deze topband. De combinatie van een vette live-show, kwaliteit en vriendschap maakt een optreden van deze band tot een unieke ervaring.

De band speelt een aanstekelijke mix van hedendaagse hits, lekkere classics en met hun eigen DJ erbij wordt het een knallende 5 uur non-stop show.

blend-it-boeken-swinging-9

The More Gospel Singers

Een fantastisch gospelkoor op jullie bruiloft? Dat kan met de More Gospel Singers. Ze zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien je op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York…zoek dan niet verder!

Gospelkoor More Gospel Singers is geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam, heeft diverse malen gezongen voor het Koninklijk huis en is Rotterdammer van het jaar geworden. De More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor Swinging.nl hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd ‘The Wedding Black Gospel Show’ voor een huwelijksceremonie of kerkdienst. Opzwepende, inspirerende herkenbare gospelsongs worden gezongen op een wijze die je gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

Het is mogelijk om de More Gospel Singers te boeken voor de kerkelijke inzegening en/of voor het burgerlijk huwelijk. Bij de kerkelijke inzegening wordt hun muziek naadloos geïntegreerd met de liturgie van de kerkdienst. Bij het burgerlijk huwelijk wordt een mooi programma samengesteld die past bij de sfeer van de ceremonie.

more-gospel-singers-boeken-swinging-3

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen