De-10-meest-geboekte-acts-van-2016 | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 30 december 2016

De 10 meest geboekte acts van 2016

Aan het einde van het jaar is het natuurlijk tijd voor allemaal lijstjes. Alhoewel de lijst der lijsten natuurlijk de Top-2000 is, kunnen wij niet achterblijven in het maken van overzichtjes. Wat zijn de 10 meest geboekte bands van Swinging.nl in 2016?

Nummer 1: De Swinging DJ Show
Met stip op 1: onze Swinging DJ Show. Voor onze drive in show was 2016 het beste jaar ooit. Het jaar begon al heel goed met het winnen van de Dutch Wedding Awards voor de beste bruiloft DJ Show van 2015-2016. Nou dat hebben we geweten! De telefoon stond roodgloeiend en onze DJ kijkavonden waren regelmatig zo populair dat we nee moesten verkopen. Maar wat heb je aan een DJ show zonder een bruiloft DJ. Dus eigenlijk moeten we ook direct de meest geboekte bruiloft DJ hierbij vermelden.  Dat was dit jaar met stip DJ Wesley. Zijn flexibele draaistijl en prettige voorkomen maakte van hem dit jaar de meest geboekte bruiloft DJ van Swinging.nl.

Nummer 2: Bruiloft DJ met live saxofonist
Sinds vele jaren inmiddels een topper. De combinatie van een DJ met een live saxofonist is ook dit jaar weer een enorme knaller. De meest geboekte saxofonisten dit jaar waren saxofonist Arjan en saxofonist Pepijn.

Nummer 3: coverband De Helden
Coverband De Helden is niet voor niets de meest geboekte coverband van Nederland. Dit jaar hebben onze Helden alle records verbroken. Menig personeelsfeest, bruiloft en festival hebben deze kanjers op zijn kop gezet. De Helden trein dendert maar voort. Ook de agenda van 2017 is zich alweer aardig aan het vullen.

Nummer 4: huwelijks zanger Edwin Monteyn
Het wordt al bijna saai. Maar ook voor zanger Edwin Monteyn was 2016 ook het beste jaar ooit. Hij is gespecialiseerd in het muzikaal omlijsten van trouwceremonies. Samen met zijn pianist Born bereid hij elke bruiloft helemaal op maat voor met heel veel liefde en vakmanschap. Bij veel trouwlocaties is zanger Edwin Monteyn inmiddels vaste gast. Naast muziek tijdens de ceremonie zingt Edwin ook regelmatig tijdens borrels en feestavond met zijn band.

Nummer 5: Swinging pianoshow
Nog steeds een fantastisch concept: deze swingende pianisten spelen alleen maar verzoekjes. Door de scherpe prijs is de Swinging Pianoshow een zeer gewilde act voor bruiloften, personeelsfeesten en kroegen.

Nummer 6: akoestische band De Compaenen
Als je een ongedwongen sfeer zoekt met lekkere muziek dan zijn De Compaenen jouw band. Geheel akoestisch of licht versterkt maken lekkere muziek met een knipoog. Zeer vermakelijk en vooral enorm swingend.

Nummer 7: jazz & dansband Jazz and the City
De ultieme combinatie van lekkere lounge jazzband, spetterende feestband en allround DJ voor 1 scherpe prijs. De fantastische zangeres en uitmuntende kwaliteit van de muzikanten doen de rest en maken van Jazz and the City een absolute top-10 act.

Nummer 8: DJ & Drums
De opzwepende ritmes, de energieke uitstraling en de aanstekelijke energie maakt van de combinatie DJ & Drums met percussionisten Yannick en Steve een veel gevraagde act.

Nummer 9: zangeres Mavis
Met stip nieuw binnengekomen dit jaar: zangeres Mavis. Zowel te boeken met pianist als met DJ. Ze is werkelijk van alle markten thuis: lekker easy muziek tijdens de borrel, mooie songs tijdens de ceremonie of gewoon helemaal los gaan samen met onze DJ’s tijdens het feest. Mavis kan en doet het allemaal en hoe!

Nummer 10: coverband met DJ 3Xtra
Coverband 3Xtra valt op door de fantastische zangeres, de compacte bezetting en de scherpe prijs. Een complete show inclusief DJ met geluid, licht en live band dat past op slechts enkele vierkante meters.

Dat waren ze: de 10 meest geboekte DJ’s en bands van 2016. En dan te bedenken dat ons totale entertainment aanbod bestaat uit ruim 50 artiesten, DJ’s, bands en muzikanten. We zijn natuurlijk heel benieuwd welke acts in 2017 de ranglijst zullen aanvoeren. 1 ding is zeker: elke act is uniek en de moeite van het boeken meer dan waard. Op naar een feestelijk 2017.

 

 

Stel je eigen DJ show samen