Strandfeest organiseren | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 19 juni 2024

Een strandfeest organiseren: Swinging.nl geeft tips!

Het strand is een fantastische locatie om een feest te geven. Zand tussen de tenen, verkoeling zoeken in de zee en verfrissende drankjes! Met ruim twintig jaar ervaring in evenementenorganisatie, weet Swinging.nl precies waar je bij een strandfeest allemaal moet aan denken. Dus heb jij tijdens het zonnige seizoen iets bijzonders te vieren? Vier dit dan op het strand met Swinging.nl!

Feest op het strand, of gewoon in de tuin?

Als je jouw feestelijke gelegenheid op het strand wilt vieren, heb je wel te maken met een aantal regels. Je kunt namelijk niet zomaar overal op het strand iets organiseren. Natuurlijk kun je wel een eventlocatie afhuren, zoals Paviljoen de Witte in Scheveningen. Een alternatief, is dat je het strand gewoon naar jouw eigen tuin haalt! Schaf een lading wit zand aan, zodat je een laag kunt creëren in de tuin. Zet daarnaast een opblaaszwembad neer, waar jij en je gasten verkoeling kunnen vinden. Maak de setting compleet met een cocktailbar en een BBQ, waar de lekkerste cocktails en hapjes worden bereid. Zo heb je overal aan gedacht!

Passend entertainment boeken via Swinging.nl

Swinging.nl heeft voor alle soorten gelegenheden entertainment in huis. Wij stellen je alvast voor aan een aantal artiesten die goed passen bij jouw strandfeestje!

Tropical Surprise

Tropical Surprise | Swinging.nlTropical Surprise is een one man band die de zomer zelfstandig naar jouw feestje brengt. Deze gezellige entertainer staat bekend om zijn tropische mix van muziekstijlen, waaronder dancehall, reggae en salsa!

Komfort & Joy

Komfort & Joy | Swinging.nlElk optreden wordt keer op keer bijzonder gemaakt door deze twee gepassioneerde muzikanten. Komfort & Joy heeft een akoestisch optreden in huis dat geschikt is als intieme achtergrondmuziek.

Tim & Robbert

Tim & Robbert | Swinging.nl“Voor ieder wat wils”, luidt het motto van Tim & Robbert. En zo is het, want dit uitstekend op elkaar ingespeelde duo heeft een uitgebreid repertoire, die zij geheel in eigen akoestische jasje steken!

The Happy Three

The Happy Three | Swinging.nlRobbie Williams, Bruno Mars en Nielson zijn allemaal artiesten die je tussen het repertoire van The Happy Three vindt. Deze drie enthousiastelingen brengen met hun ontspannen muziek een informele, gezellige sfeer naar jouw strandfeestje.

Organiseer een zomers strandfeest met Swinging.nl

Wil jij alvast beginnen met alle voorbereidingen rondom de organisatie van het strandfeest deze zomer? Wacht dan niet langer, en stuur al jouw ideeën op via ons contactformulier. Swinging.nl helpt je maar al te graag met het realiseren van een fantastisch feest!

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen