Het perfecte entertainment kiezen voor jouw feest | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 23 augustus 2018

Het perfecte entertainment kiezen voor jouw feest

Ben jij bezig met de organisatie van een trouwfeest, jubileum, personeelsfeest of andere feestelijke gebeurtenis en heb je (nog) geen idee wat voor entertainment er bij jouw feest past? Lees dan snel deze blog, want hierin vertellen we je alles over de mogelijkheden op het gebied van DJ’s, livemuzikanten, combinaties van beide en overige vormen van entertainment. Swinging.nl is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het verzorgen van entertainment voor allerlei soorten feesten en wij helpen je graag op weg.

Een DJ boeken via Swinging.nl

De veelzijdigheid van een DJ

Het huren van een DJ is een zeer populaire manier om een feestelijke sfeer te creëren en dat is niet voor niets. Een DJ kan namelijk eenvoudig de muziek draaien die het best past bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Bovendien kan de DJ ook gemakkelijk inspelen op het publiek door bijvoorbeeld verzoeknummers te draaien. Anders dan bij livemuziek is een (allround) DJ namelijk niet gebonden aan een bepaald repertoire, waardoor de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn. Tip: wanneer je voor een DJ drive-in show kiest, is niet alleen de DJ geregeld, maar zijn de geluidsapparatuur en lichtapparatuur ook inbegrepen! Heb je een meer specifieke muzieksmaak, dan zijn er naast de allround DJ’s uiteraard ook DJ’s met een specialisatie zoals bijvoorbeeld dance, disco of hiphop.

Livemuziek op je feest

Creëer een persoonlijke sfeer met livemuziek

Aan de andere kant is livemuziek, bijvoorbeeld door het inhuren van een (cover)band of één of meerdere muzikanten, uitstekend geschikt om de sfeer meer persoonlijk te maken. Hoewel livemuziek niet dezelfde flexibiliteit biedt als een DJ, aangezien een band of artiest een vast repertoire heeft, is er gegarandeerd meer interactie met het publiek dan wanneer er wordt gekozen voor een DJ. Voor speciale gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld de muzikale begeleiding van een trouwceremonie, is het bovendien vaak mogelijk dat er op speciaal verzoek een of meerdere nummers ingestudeerd worden. Iets wat gegarandeerd voor een bijzondere sfeer zal zorgen!

De overtreffende trap: DJ combineren met livemuziek

Heb je tot hier gelezen en kan je nu nog steeds geen keuze maken voor wat betreft het entertainment voor jouw feest? Dan is er goed nieuws! Het is namelijk ook mogelijk om een DJ te boeken in combinatie met een muzikant. In dat geval komt er een DJ draaien, welke diverse nummers samen met een zanger / zangeres, gitarist, saxofonist of percussionist ten gehore zal brengen. Dit zorgt voor een unieke afwisseling, welke de sfeer op jouw feest natuurlijk ten goede komt. Swinging.nl heeft een groot aantal professionele DJ’s en artiesten beschikbaar die vaak samenwerken en daardoor perfect op elkaar ingespeeld zijn. Vraag ons dan ook vooral naar de beste combinatie voor jouw feest!

De puntjes op de i met aankleding en overig entertainment

Naast diverse mogelijkheden op het gebied van muzikaal entertainment, is er ook een hoop mogelijk met betrekking tot aankleding en catering. Zo kan je jouw feest bijvoorbeeld een uniek thema meegeven en dit doortrekken in de muziek, de aankleding en de hapjes en drankjes die worden geserveerd. Je kunt hier meer over lezen in onze blog over themabruiloften. Ook biedt de catering van jouw feest vele mogelijkheden om eens goed uit te pakken. Hier lees je bijvoorbeeld meer over in onze blog over originele drankjes voor jouw feest.

Zoals je hebt kunnen lezen is Swinging.nl het adres waar je eenvoudig al het entertainment regelt voor jouw feest. Heb jij behoefte aan persoonlijk advies op het gebied van entertainment? Neem dan vooral even vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

Stel je eigen bedrijfsfeest entertainment samen