Het-trouwseizoen-is-weer-begonnen! | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 5 september 2016

Het trouwseizoen is weer begonnen!

Afgelopen week is het trouwseizoen weer goed begonnen. Onze coverbands en bruiloft DJ’s zijn deze week volop aan de bak gegaan om er overal een onvergetelijke bruiloft van te maken.

Woensdag

pianist Gijs

pianist Gijs

Het was prachtig weer afgelopen woensdag. Een ideale dag voor een ongedwongen sfeer voor een mooie bruiloft. Tijdens de borrel heeft pianist Gijs van Winkelhof heerlijk ontspannen pianomuziek gespeeld.

Donderdag

DJ gezocht? DJ Wesley voor bruiloft, event of feest

DJ gezocht? DJ Wesley voor bruiloft, event of feest

Op de prachtige trouwlocatie Landgoed Waterland ging bruiloft DJ Wesley helemaal los. Op een gegeven moment was het zelfs zo gezellig dat de lampen aan het plafond mee begonnen te swingen. ‘Dit was een feest om niet snel te vergeten’ aldus Wesley.

Vrijdag
Op landgoed Waterland mocht trouwceremonie zanger Edwin Monteyn in de buitenlucht een prachtige trouwceremonie begeleiden. Na de trouwceremonie zorgde Edwin samen met zijn pianist voor gezellige muziek tijdens de borrel en het diner. Kortom een compleet programma. ‘Trouwceremonies zijn echt een enorme eer om te mogen doen’ aldus zanger Edwin. ‘Het is echt heel leuk om op zo’n bijzonder moment een muzikale bijdrage te mogen doen en zo te zorgen voor kippenvel bij de gasten’.

In de avonduren zijn we helemaal losgegaan met een DJ & Sax show op het prachtige Kasteel Kerckebosch. DJ Wesley en saxofonist Arjan hebben er weer een ouderwets vette show van gemaakt.

Saxofonist Arjan bij DJ & Sax

Saxofonist Arjan bij DJ & Sax

Tegelijkertijd mochten we op een heel gezellige vintage bruiloft te Amerongen lekkere ongedwongen muziek laten horen van 48 Special. Een sfeervolle band die de beste hits speelt van de afgelopen 60 jaar op geheel eigen-wijze.

akoestische band De Compaenen

Akoestische band De Compaenen

In onze home-town Rotterdam bij restaurant Abel ging DJ Vince te keer met onze white delight DJ show. Als Vince ergens komt is het altijd gelijk gezellig. Met zijn enorme ervaring weet hij elk publiek voor zich te winnen.

White Delight DJ show

White Delight DJ show

Tot slot zorgde bruiloft DJ Edgar in het I-dock te Amsterdam voor heerlijk frisse dancebeats. Zijn vrolijke uitstraling, vakmanschap en muziekkennis staan garant voor een heerlijk feest. Kortom het was weer een heerlijke feestweek!

DJ Edgar 3

 

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen