Tips voor trouwmuziek | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 15 maart 2024

Met deze tips verzorgen jullie de beste trouwmuziek

Zitten jullie vol in de organisatie van jullie aanstaande bruiloft? Daar komen een hoop belangrijke zaken bij kijken, zo is ook de juiste trouwmuziek onmisbaar tijdens deze mooie dag. Extra belangrijk om hier daarom vooraf goed over na te denken. Met de onderstaande tips moet dit helemaal goed komen, Swinging.nl helpt jullie graag een handje verder!

Bepaal trouwmuziek voor ieder moment

Een trouwerij kent veel verschillende momenten, waar verschillende muzieksoorten wenselijk bij zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ceremonie, het diner, de openingsdans en natuurlijk het feest. Ga daarom van tevoren goed na welke muziek, en in sommige gevallen zelf welke specifieke nummers, jullie op welk moment willen horen. Vervolgens kunnen jullie dit opnemen in het draaiboek van jullie bruiloft, zodat dit ook voor de organisatie duidelijk is!

Kies persoonlijke muziek

Natuurlijk willen jullie dat ook alle bezoekers blij zijn met de muziek die gedraaid wordt, maar uiteindelijk gaat het er voornamelijk om dat de muziek goed bij jullie past. Het is ten slotte jullie grote dag! Kies daarom niet per definitie voor de ‘voor de hand liggende’ trouwmuziek, maar juist nummers die bij jullie passen als koppel, of waar jullie mooie herinneringen bij kunnen ophalen.

DJ of live muziek tijdens de bruiloft?

Tijdens de bruiloft geven jullie alle organisatie uit handen en genieten jullie van het moment. Ook het verzorgen van de trouwmuziek kunnen jullie laten verzorgen, door bijvoorbeeld een zanger of zangeres, DJ of live band in te huren. Al jullie wensen worden vooraf met Swinging.nl en de artiesten besproken, zodat alles precies volgens plan verloopt.

Regel jullie trouwmuziek met Swinging.nl

Al ruim 20 jaar helpt Swinging.nl koppels met het regelen van hun trouwmuziek. Wil je je graag laten adviseren? Of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen jullie maar al te graag!

Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen