Lynn & Shorty die muziek aan het maken zijn

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 9 juli 2020

Nu tot 50% korting op een live-band

Het is weer zomer en we mogen van Mark weer kleine feestjes organiseren. Daar zijn we super blij mee. Profiteer van fantastische Summer Sale aanbiedingen met wel kortingen tot 50%. Alle kortingen zijn geldig voor feesten tot 1 oktober 2020.


 

Coverband The Billionaires van 1695 voor 1250 euro

coverband the billionaires

Een compacte band op een beschaafd volume met een groots geluid. Dat zijn The Billionaires. Zowel mobiel als licht versterkt boekbaar. Klik hier voor meer informatie. 


 

Live cocktail-coverband Jazz and the City van 1750 voor 1250 euro

Achter de schermen: Jazz and the City treedt op voor Google

Jazz and the City is de ultieme combinatie van een cocktail/lounge jazzy band + dansband. Standaard speelt de band 3 sets van 50 minuten binnen 4 uur tijd. Het is mogelijk dit uit te breiden met een uitstekende DJ. Klik hier voor meer informatie over Jazz and the City. 


 

Live jazzband The Chameleon Trio van 895 voor 695 euro

Het Chameleon trio

Een swingend jazztrio dat heerlijke muziek op de achtergrond speelt. Lekkere jazz,pop, soul en latinmuziek. Swingend maar niet overheersend. Deze drie top muzikanten zijn alledrie afgestudeerd aan het conservatorium. Gekleed in een net pak maken ze geweldige sfeervolle muziek. Perfect voor een borrel, diner of loungy BBQ. Klik hier voor meer informatie. 


 

Live feestband Trots van 1900 voor 1550 euro

Een band om met recht Trots op te zijn. Trots speelt (bijna) alles. En hoe! Met veel vakmanschap, plezier en energie zetten ze elke zaal op hun kop. Trots is al jaren wereldberoemd in Noord-Holland en verovert nu langzaam maar zeker ook de rest van Nederland. Klik hier voor meer informatie over de band Trots. 


 

Allround coverband The Chandeliers van 1350 voor 1100 euro

The Chandeliers

Een zeer veelzijdige maar toch compacte coverband inclusief DJ voor een uiterst scherpe prijs. De zangeres van The Chandeliers maakt een enorme indruk. The Chandeliers bouwen een avond geleidelijk op: de eerste set lekker borrel, de tweede set lekker dansen en de derde set stevig dansen. Klik hier voor meer informatie over The Chandeliers.

Allround coverband Blend-It van 2550 voor 1295 euro

band Blend It

Fantastische allround feestband. De muzikanten uit deze band behoren tot de beste sessie muzikanten van Nederland die als vriendenclub het gewoon heel erg leuk vinden om muziek te maken. De band heeft een zanger en zangeres. De technicus van de band is ook DJ en zal zorgen dat het feest ook in de pauzes van de band non-stop doorgaat. Kortom je krijgt een band en Dj voor 1 totaalprijs. Klik hier voor meer informatie over Blend-It. 

 

 

 

Stel je eigen DJ show samen