• Onze meest geboekte artiesten in 2021 | Swinging.nl

  Auteur: Martijn van Buren

  Gepubliceerd: 21 January 2022

  Onze meest geboekte artiesten in 2021

  Inmiddels ligt 2021 alweer even achter ons en dat geeft ons mooi de tijd om terug te blikken. Daarom zullen we voor dit blogbericht de meest geboekte artiesten van het afgelopen jaar doornemen. Wie weet haal jij er zelfs inspiratie uit voor een volgend evenement!

 • De 5 meest populaire bands

  De 5 meest populaire bands waren afgelopen jaar allemaal Swinging Xclusiv artiesten. Dat wil zeggen dat je deze bands nergens anders kan boeken. We lichten ze hieronder toe:

  • De Helden – Met hun brede repertoire staat deze 7-koppige band al jaren in onze top 5! Oude of nieuwe hits, rock of pop, De Helden speelt het allemaal.
  • The Gentlemen – Strak in het pak verzorgen deze mannen een avondvullende show. Ideaal voor een bruiloft, maar ook van andere feesten maken ze een groot succes.
  • 3Xtra – Ga je voor een band of DJ? Bij 3Xtra hoef je niet te kiezen! Daarnaast is deze band compact, waardoor ze op vrijwel elke locatie inzetbaar zijn.
  • Swinging Pianoshow – Jij en je gasten bepalen zelf welke hits deze band speelt. Je geeft vooraf aan welk genre je voorkeur heeft en ook verzoekjes tijdens het feest zijn meer dan welkom. Interactie met het publiek gegarandeerd!
  • Blend It – Dankzij hun geweldige liveshow en hechte vriendschap zorgt deze eigentijdse feestband ervoor dat elk feest een knaller wordt!

  De 5 meest populaire DJ’s

  Niet alleen kan een DJ snel inspelen op het publiek, maar een DJ heeft vaak ook minder apparatuur nodig, waardoor je ook op kleinere feestlocaties je gasten van vette muziek kan voorzien. De top 5 voor 2021 zag er als volgt uit:

  • DJ Edgar – Het zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music is favoriet bij deze allroud DJ. Je gasten zullen niet stil kunnen blijven zitten.
  • DJ Peter Smit – Van de jaren ’50 tot de laatste hits, deze DJ kan met zijn brede muzikale kennis ieder feestje tot een groot succes maken.
  • DJ Andre – Het doel van deze DJ is om zoveel mogelijk mensen het naar hun zin te maken en de dansvloer vol te krijgen.
  • DJ Barry – Deze DJ zal met veel enthousiasme met al jullie muziekwensen aan de slag gaan om een te gekke avond te verzorgen.
  • DJ Keb – Niet alleen kan deze allround DJ een avond vol muziek verzorgen, maar ook als video DJ kan je Keb boeken.

  De 5 meest populaire ceremonie artiesten

  Tot slot hebben we ook nog de onderstaande 5 populairste ceremonie artiesten die vele bruiloften van hun muziek mochten voorzien:

  • Paula Leek – Deze zangeres met een stem van goud begeleidt zichzelf met haar gitaar of met haar witte vleugel. Welke instrumenten ze meeneemt naar jouw feest, bepaal je zelf.
  • Zanger Khalil – De combinatie van de fantastische stem van deze zanger en zijn gitaar zorgt voor een prachtige muzikale omlijsting van jouw bruiloft.
  • Edwin en Born – Zanger Edwin en pianist Born zorgen voor de ideale muzikale begeleiding tijdens bijvoorbeeld het tekenen van de akte.
  • Zangeres Sas – Ook zangeres Sas kan zichzelf begeleiden met haar piano. Haar muziek is ideaal voor bruiloften en recepties.
  • The Chandeliers – Dit harmonieuze trio zorgt met hun gitaar, drumpartij en toetsen voor een avondvullende show op jouw bruiloftsfeest, en dus ook jullie ceremonie!

  Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen

Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 516 beoordelingen.

Shannon de Jong
Wognum

Wij hebben de muziek tijdens onze bruiloft laten verzorgen door Swinging. Zij regelde alle benodigde administratieve dingen en de op- en...

10 / 10

Janneke Waal
Den Haag

Ze dachten met ons mee toen onze eerste keuze van dj en percussionist niet beschikbaar waren. Ze hebben goed geluisterd en een uitstekende...

10 / 10

Dana
Driebergen

Voor een bruiloft heb ik de band De Helden via Swinging geboekt en hier was ik erg blij mee. Het contact verliep soepel, de rider was...

10 / 10

Roos
Dirksland

Goede afstemming en duidelijke communicatie.

10 / 10

Kimberly
Rotterdam

Wij hadden via Swinging.nl pianist Gijs geboekt voor de muziek tijdens onze trouwceremonie en receptie. De communicatie verliep altijd via...

10 / 10

Vincent P
Kerckebosch, zeist

Ik heb meerdere artiesten geboekt via Swining. Helaas moest het event (onze trouwrij) verzet worden. Dit was geen enkel probleem. Swining...

10 / 10

Margot Houtkooper
Heemstede

We hebben enorm genoten van Born & Edwin als zangers op onze bruiloft tijdens ceremonie en borrel. Absoluut een toevoeging. Het contact...

10 / 10

Femke & Jasper
Den Haag

We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad met de coverband Blend it. Enorm breed repetoir, super zangers en swingende muzikanten. Het was...

10 / 10

Niall
Zaandam

Een fantastisch feest om de meest bijzondere dag uit je leven mee af te sluiten, dat is waar wij op hadden gehoopt… en hebben gekregen...

8 / 10

Janieke
Putten

Voor onze bruiloft hadden wij contact opgenomen met Swinging. Er werd super goed gecommuniceerd en alles was professioneel geregeld. Wij...

10 / 10