• Onze meest geboekte artiesten in 2021 | Swinging.nl

  Auteur: Martine de Boer

  Gepubliceerd: 21 januari 2022

  Onze meest geboekte artiesten in 2021

  Inmiddels ligt 2021 alweer even achter ons en dat geeft ons mooi de tijd om terug te blikken. Daarom zullen we voor dit blogbericht de meest geboekte artiesten van het afgelopen jaar doornemen. Wie weet haal jij er zelfs inspiratie uit voor een volgend evenement!

 • De 5 meest populaire bands

  De 5 meest populaire bands waren afgelopen jaar allemaal Swinging Xclusiv artiesten. Dat wil zeggen dat je deze bands nergens anders kan boeken. We lichten ze hieronder toe:

  • De Helden – Met hun brede repertoire staat deze 7-koppige band al jaren in onze top 5! Oude of nieuwe hits, rock of pop, De Helden speelt het allemaal.
  • The Gentlemen – Strak in het pak verzorgen deze mannen een avondvullende show. Ideaal voor een bruiloft, maar ook van andere feesten maken ze een groot succes.
  • 3Xtra – Ga je voor een band of DJ? Bij 3Xtra hoef je niet te kiezen! Daarnaast is deze band compact, waardoor ze op vrijwel elke locatie inzetbaar zijn.
  • Swinging Pianoshow – Jij en je gasten bepalen zelf welke hits deze band speelt. Je geeft vooraf aan welk genre je voorkeur heeft en ook verzoekjes tijdens het feest zijn meer dan welkom. Interactie met het publiek gegarandeerd!
  • Blend It – Dankzij hun geweldige liveshow en hechte vriendschap zorgt deze eigentijdse feestband ervoor dat elk feest een knaller wordt!

  De 5 meest populaire DJ’s

  Niet alleen kan een DJ snel inspelen op het publiek, maar een DJ heeft vaak ook minder apparatuur nodig, waardoor je ook op kleinere feestlocaties je gasten van vette muziek kan voorzien. De top 5 voor 2021 zag er als volgt uit:

  • DJ Edgar – Het zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music is favoriet bij deze allroud DJ. Je gasten zullen niet stil kunnen blijven zitten.
  • DJ Peter Smit – Van de jaren ’50 tot de laatste hits, deze DJ kan met zijn brede muzikale kennis ieder feestje tot een groot succes maken.
  • DJ Andre – Het doel van deze DJ is om zoveel mogelijk mensen het naar hun zin te maken en de dansvloer vol te krijgen.
  • DJ Barry – Deze DJ zal met veel enthousiasme met al jullie muziekwensen aan de slag gaan om een te gekke avond te verzorgen.
  • DJ Keb – Niet alleen kan deze allround DJ een avond vol muziek verzorgen, maar ook als video DJ kan je Keb boeken.

  De 5 meest populaire ceremonie artiesten

  Tot slot hebben we ook nog de onderstaande 5 populairste ceremonie artiesten die vele bruiloften van hun muziek mochten voorzien:

  • Paula Leek – Deze zangeres met een stem van goud begeleidt zichzelf met haar gitaar of met haar witte vleugel. Welke instrumenten ze meeneemt naar jouw feest, bepaal je zelf.
  • Zanger Khalil – De combinatie van de fantastische stem van deze zanger en zijn gitaar zorgt voor een prachtige muzikale omlijsting van jouw bruiloft.
  • Edwin en Born – Zanger Edwin en pianist Born zorgen voor de ideale muzikale begeleiding tijdens bijvoorbeeld het tekenen van de akte.
  • Zangeres Sas – Ook zangeres Sas kan zichzelf begeleiden met haar piano. Haar muziek is ideaal voor bruiloften en recepties.
  • The Chandeliers – Dit harmonieuze trio zorgt met hun gitaar, drumpartij en toetsen voor een avondvullende show op jouw bruiloftsfeest, en dus ook jullie ceremonie!

  Stel je eigen bruiloftsfeest entertainment samen

Kiyoh bar | Swinging
Reviews

Swinging.nl wordt beoordeeld met een 9.5 uit 10 op basis van 528 beoordelingen.

Sander
-

We hadden denk ik geen betere band kunnen treffen voor onze bruiloft dan Groove on the Loose. Van het snelle contact en de paraatheid om in...

10 / 10

José
Nieuw-Vennep

Wij hadden DJ Jeroen geboekt voor onze bruiloft. Zowel de organisatie via Swinging.nl als Jeroen zelf waren perfect. Alles netjes volgens...

10 / 10

Anne Mieke & Wouter
Amsterdam

All credits for DJ Nicky! We have had a most exciting and unforgettable wedding party. DJ Nicky boosted the party between 10PM-02AM. Best...

10 / 10

Wendy
Hoeven

Barrie had tijdens mijn man zijn 50e verjaardag de sfeer met de ontvangstborrel er al inzitten. Zelfs tijdens het diner, tussen de...

10 / 10

Letty
Hilversum

Wij zijn door Stephan heel goed geholpen! Altijd vlot antwoord op onze vragen en makkelijk in de communicatie. Altijd bereid om een...

10 / 10

Sandra
Ridderkerk

Op 24 Februari jl, mijn verjaardagsfeest gevierd en DJ Nicky ingehuurd, om het feest compleet te maken. Er werd veel gedanst en genoten,...

9 / 10

Michael
Pijnacker

Via een tip zijn wij bij Swinging terecht gekomen. Het aanbod van artiesten is divers en goed. Wij hebben via Swinging de band 3Xtra...

10 / 10

Debby
Hoogeveen

Ons 90's feest is een groot succes geworden dankzij Lodewijk en Donald met de swinging Pianoshow. Ontzettend leuk dat ze hebben ingespeeld...

10 / 10

Jessica Maher
Amsterdam

Working with Swinging.nl was great - they made the entire process very easy as we organised around a staff party for our company. The DJ...

10 / 10

Lotte
Den Haag

Wat een onvergetelijke avond was het dankzij de fantastische muzikale bijdragen van Groove on the Loose en DJ Barry. Groove on the Loose...

10 / 10