Last minute kerstfeest organiseren | Swinging.nl

Auteur: Martine de Boer

Gepubliceerd: 14 december 2023

Organiseer bij Swinging.nl last minute nog een feest tijdens Kerstmis!

Kerstmis is misschien wel de gezelligste tijd van het jaar, die je spendeert met je partner, familie, vrienden of collega’s. Sommige mensen pakken het groots aan en vieren een uitgebreid feest! Wil jij deze kerstdagen eigenlijk ook extra bijzonder maken met een feest, maar ben je nog niet toegekomen aan het organiseren? Bij Swinging.nl kunnen we je hierbij helpen, ook wanneer dit last minute is. Ontdek hieronder hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat je alsnog een onvergetelijk kerstfeest kunt organiseren!

Met een DJ swingend de kerstdagen door

Wie denkt aan feest, denkt aan dansen op de lekkerste muziek. De DJ’s bij Swinging.nl weten precies de juiste hitjes te draaien om jouw kerstfeest om te toveren tot een waar dansfestijn! Wij hebben nog genoeg DJ’s beschikbaar die op jouw feest willen draaien, zoals DJ Keb, DJ Jeroen, DJ Marc en DJ Peter Smit. Om er nog een groter spektakel van te maken, kunnen deze DJ’s live bijgestaan worden door saxofonisten, zoals Caro Saxo of Arjan, tijdens een toffe DJ & SAX show! Ben je benieuwd welke DJ het beste op jouw feest thuis past? Vul dan onze DJ Configurator in en ontdek zelf de perfecte match.

Genieten van live muziek met Swinging.nl

Met een DJ ben je gegarandeerd van een groot feest, maar ook met een live act kan het dak eraf gaan! Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je feest iets rustiger te houden – bij Swinging.nl is het allemaal mogelijk. Met de bands Het Kerstduo en Sounds like Christmas kan je helemaal in de kerstsferen komen, met onvergetelijke hits als Jingle Bells, Last Christmas en Driving Home For Christmas!

Last minute kerstfeest bij Swinging.nl

Bij Swinging.nl kun je terecht om jouw perfecte kerstfeest samen te stellen. Met onze jaren ervaring met het organiseren van diverse kerstfeesten, weten we precies wat we kunnen adviseren om jou van een droomavond te voorzien. Geef nu het nog kan jouw wensen aan ons door en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om er samen met jou een prachtig kerstfeest van te maken!

Stel je eigen DJ show samen